Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Nádai Anikó elsírta magát, Szalay Bence és Törőcsik Dani egymásnak feszültek

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 20:15

Törőcsik Dani a kerekasztal beszélgetésen gyilkostársára, Szalay Bencére szavazott, hogy ezzel megvédhesse magát és Nádai Anikót. Emiatt azonban feszültség alakult ki a két áruló között. A ceremónián végül egy újabb ártatlant szavaztak ki a játékosok, ami után Nádai Anikó sírva öntötte ki a lelkét Nyáry Lucának.

„Amikor az ember veszíteni akar, elképzelhető, hogy mégis nyer?” – a piros csapat szándékosan el akarta veszíteni a játékot 


Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele ezúttal a hírességek memóriáját és állóképességét tette próbára. Mivel a halállistára került játékosok – Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Vásáry André – a kék csapatba kerültek, mindenkinek az lett a célja, hogy ők szerezzék meg a győzelmet. A legjobbak ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy megszerezzék az éjszakai gyilkosságok ellen védelmet nyújtó pajzsot. Erre az ereklyére pedig csak a három kiszemeltnek volt szüksége, mert közülük ölnek meg valakit az árulók.

„Azt képzeli, hogy ez egy háború” – a halállistás játékosok szerint direkt nem hagyták, hogy győzzenek


Miután a kékek elvesztették a próbatételt, Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Vásáry André az autóban osztották meg egymással gondolataikat. A játékosok egyöntetűen úgy vélték, hogy a másik csapat egyik tagja miatt veszítették el a játékot.

„A csaj mindent lát” – Törőcsik Dani beáldozza gyilkostársát Nádai Anikó miatt? 


Nádai Anikó tovább folytatta a nyomozást: a legfrissebb elmélete szerint Szalay Bence a gyilkos. Mindezt ráadásul Törőcsik Danival is megosztotta, akiről nem is sejti, hogy az árulók közé tartozik. A fiatal tetoválóművész meglepődött, amikor Anikó kimondta Bence nevét, a kérdés már csak az: mit lépett erre?

„Őt felejtsétek el, biztos, hogy nem gyilkos” – Törőcsik Dani barátja védelmével veszélybe sodorta Szalay Bencét


Miután dr. Gyenesei Leila meggyanúsította Nádai Anikót a kerekasztal ceremónián, Törőcsik Dani rögtön a műsorvezető védelmére kelt. Dani úgy érezte, ha kitart Anikó mellett, a gyanú nem fog ráterelődni, viszont vele ellentétben gyilkostársa, Szalay Bence veszélybe került.

„Úgy nem lehet beszélgetni, ha kiabálsz” – Nádai Anikó szembesítette az egyik gyilkost 


Nagy Zsolt kiszavazása után Nádai Anikó Szalay Bencére és Mohai Tamásra kezdett gyanakodni, sejtését pedig a két fiatal színésszel is megosztotta. Egyikük azonban a beszélgetés során nem tudta megőrizni hidegvérét, és hevesen reagált a műsorvezető feltételezésére.

„Rettegek attól, hogy ártatlan lesz” – Tapasztó Orsi szavazata döntötte el, kinek kell távoznia a játékból 


A kerekasztal ceremónián több gyanúsított neve is felmerült. Egészen az utolsó pillanatig Szalay Bence és Horváth Éva egyaránt esélyesek voltak arra, hogy az igazság körébe álljanak. Végül Tapasztó Orsi szavazatán múlt, hogy ki az, aki nem folytathatja tovább a játékot.

„Borzasztó érzés” – újabb hírességet száműztek a kastélyból 


Miután Tapasztó Orsi szavazata Horváth Éva felé döntötte a mérleg nyelvét, a modellnek az igazság körében kellett színt vallania. Éva búcsúja és vallomása után több játékos is összezavarodott.

Nádai Anikó: Miért nincs benned annyi, hogy oda gyere hozzám? 


A kerekasztal ceremónián dr. Gyenesei Leilával az élen többen is meggyanúsították Nádai Anikót. A műsorvezetőnek rosszul esett, hogy játéskotarsaival együtt kellett szembesülnie Leila ellene irányuló teóriájával.

„Muszáj volt ezt meglépnem” – Szalay Bence és Törőcsik Dani az ártatlanok előtt vitáztak 


Törőcsik Dani annak érdekében, hogy megvédje Nádai Anikót, úgy döntött, hogy nyíltan szembeszáll gyilkostársával, és Szalay Bencére szavazott. A kerekasztal ceremónia után Bence megpróbálta számonkérni Danit, azonban óvatosan kellett fogalmazniuk, mert Varga Feri és dr. Gyenesei Leila is ott állt mellettük.

„Borzasztóan fáradt vagyok” – Nádai Anikó sírva önti ki a lelkét Nyáry Lucának 


Nádai Anikó a kerekasztal ceremónia után Nyáry Lucával ült le beszélgetni. A műsorvezetőt nagyon megviselték az őt ért vádak és könnyes szemmel mesélt érzéseiről a fiatal írónak: „Ha nem jövök vissza, azt kell majd végig gondolnod, hogy miért!”.

„Miattad került be a nevem” – Szalay Bence kezet sem akart fogni Törőcsik Danival 


Miután Törőcsik Dani Nádai Anikóval együtt Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a tetoválóművész számított rá, hogy a konklávén magyarázatot kell adnia tetteire. Bencének rosszul esett Dani szavazata, és azt javasolta, hogy Anikó legyen a következő áldozatuk, Dani azonban egy olyan ajánlattal állt elő, amivel sarokba szorította gyilkostársát.

Ez történt eddig Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban előző részeiben:

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#nádai anikó#törőcsik dani#szalay bence#vita#feszültség#gyenesei leila#Nyáry Luca#varga ferenc

Címlapról ajánljuk