Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Szalay Bence összeomlott, az egyik híresség feladta a játékot, egy ártatlanból pedig áruló lett

rtl.hurtl.hu

2023. november 29. 20:15

A hírességek a reggelinél szembesültek azzal, hogy egy játékost megöltek, egy másik híresség pedig feladta a játékot. Ezután a kerekasztal ceremónián egyöntetű döntés született: Szalay Bencének kellett elhagynia a kastélyt. Bence távozása után Törőcsik Dani új gyilkost választott maga mellé.

Az egyik játékos csellel próbálta lebuktatni az árulókat


A reggelinél Mohai Tamásnak támadt egy ötlete, amivel látványos reakciót szeretett volna kiváltani a lehetséges gyilkosokból. A teremben lévő játékosok támogatták a cselt, és reménykedtek, hogy már a nap elején sikerül nyomra bukkanniuk.

„Befordultam, és teljesen elvesztettem a fonalat” – az egyik híresség feladta a játékot


A Félhold partin történt események következményeivel a reggelinél szembesültek a hírességek. Egy játékost megöltek, egy másik híresség viszont nem bírta tovább a nyomást, és a parti után feladta a játékot.

„A koktélparti alatt történt aljasan, hátulról” – a gyilkosok mindenki szeme láttára öltek meg egy ártatlant


Miután Szalay Bence és Törőcsik Dani azt a feladatot kapták, hogy a Félhold partin, az összes játékos szeme láttára jelöljék meg áldozatukat, a két gyilkos nem habozott. Bence egy halálos öleléssel megpecsételte az egyik játékos sorsát.

„Nem tudnám ezt nélküle végigcsinálni” – Szalay Bence összeomlott Mohai Tamás eltűnése miatt


Mohai Tamás tréfája elérte a célját, hiszen sikerült érzelmeket kiváltania az egyik gyilkosból. Szalay Bence reakciójára, azonban senki nem számított: „Tényleg rettegtem” – vallotta be a színész, aki bepánikolt Moha eltűnése miatt.

„Én láttam, hogy ő tette” – Törőcsik Dani elárulta, ki ölte meg Varga Ferit


A reggelit követően a hírességek nyomozásba kezdtek. A játékosok mindössze annyi információval rendelkeztek, hogy az árulók előző este a szemük láttára választották ki áldozatukat. Törőcsik Dani ekkor megragadta az alkalmat, és előadta teóriáját a többieknek.

„Meg vagyok győződve arról, hogy ő a gyilkos” – Nádai Anikó újabb játékost gyanúsított meg


Nádai Anikó tovább folytatta a nyomozást. A műsorvezető számára az egyik játékos viselkedése egyre feltűnőbbé vált a napokban, teóriáját pedig a gyanúsított hírességgel is megosztotta: „Nekem ti ketten vagytok a fejemben”

„Ilyen okos nő feje van” – racka juhok arcát kellett felismerniük a hírességeknek


Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele során a hírességeknek meg kellett találniuk a nyájból hiányzó az ártatlan juhot. A tét most is óriási volt, ugyanis a nyertes csapat tagjai a jutalom mellett lehetőséget kaptak arra, hogy pajzsot szerezzenek.

„Ma biztos jól fogok aludni” – az egyik játékos védelmet nyert


Szabados Ági, Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Törőcsik Dani találták meg leghamarabb az ártatlan racka juhot, így mindannyian lehetőséget kaptak arra, hogy belépjenek Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban fegyvertárába. Az itt sorakozó ládák egyike pedig egy pajzsot rejtett, ami megvédte a megtalálóját az aznapi gyilkosságtól. Vajon melyikük oldalára állt a szerencse?

„A nyomok és a viselkedésed alapján te vagy a gyilkos” – egyöntetű döntés született a kerekasztalnál


A kerekasztal ceremónia kezdetén több gyanúsított neve is felmerült, azonban a szavazás során ezúttal nagy egyetértés volt a hírességek között. Egy játékos kivételével, mindenki ugyanazt a nevet írta fel a táblájára.

„Úgy érzem, mindent beleadtam ebbe a játékba” – újabb gyilkost száműztek


Miután minden játékos Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a színésznek az igazság körében kellett színt vallania. Bence búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek.

„Tudja jól, hogy a halálos ítéletemet írja alá” –  a megzsarolt játékos megijedt az áruló szereptől


Miután Szalay Bencét kiszavazták a játékból, Törőcsik Daninak új gyilkostársat kellett kijelölnie. A választott játékos lesújtva olvasta a zsaroló levelet, és teljesen ledöbbent, mikor meglátta, ki rejtőzik a csukja alatt: „Ez nagyon ijesztő, rád egyáltalán nem számítottam” – mondta a mosolygó Daninak.

Ez történt eddig Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban előző részeiben:

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#nádai anikó#Videó#9. rész#összefogás#próbatétel#kerekasztal ceremónia#zsarolás#törőcsik dani#szalay bence#érzelmek#kiesés#összeomlás#búcsú

Címlapról ajánljuk