Portré

Pintér Tenya: Legalább megríkattál, kevés riporternek sikerült

rtl.hurtl.hu

2024. január 30. 9:56

„Lehet, hogy a bokszban szétütötték a fejem, és kicsit szentimentális lettem” – mondta Pintér Tibor, aki többször is könnyekig meghatódva mesélt emlékekről, döntésekről és családjáról a Portréban. Tenya édesapjának a versek iránti szeretetét, édesanyjának pedig simogató kezét és lecsóját idézte fel legszívesebben Barabás Éva interjújának Villámkérdés szekciójában. A beszélgetésből az is kiderül, milyen állatnak tartja magát, de nem lesz nagy meglepetés.

A Portré novemberben készült teljes beszélgetése Pintér Tiborral az RTL+-on látható.

Pintér Tibor nem egykönnyen válaszol arra a kérdésre, hogy kit vinne magával egy lakatlan szigetre. Míg korábban, a Nemzeti Lovas Színház honlapján azt írta, egy lovat és gyermekeit vinné magával, a Portréban Barabás Évinek először azt mondta, egy lóval és Ilyés Jeniferrel, a párjával költözne ki. Később azonban korrigálta válaszát, és úgy fogalmazott, hogy az egész emberiséget vinné, mert ha egyedül lennének, abba előbb vagy utóbb beleőrülnének.

Tenya könnyes szemmel mesélt lánya döntéséről: Janka először jogásznak tanult, de egyre rosszabbul érezte magát ott, és végül a megérzéseire hallgatva inkább a színészi pályát választotta. Most Marosvásárhelyen tanul, és boldogabb, mint valaha. „Nem szabad elvenni a boldogságát az embereknek” – magyarázta Pintér Tibor, hogy ő és és volt felesége, Janza Kata miért támogatták lányuk döntését.

A beszélgetésből, amit a fenti videóra kattintva nézhetnek végig, kiderül még:

  • mi mindentől hatódik meg Pintér Tenya,
  • hogyan viszonult Szomszédok-beli partneréhez, Ábel Anitához,
  • melyik fontosabb szerinte, a tehetség vagy a szorgalom és alázat,
  • illetve miért gondolja, hogy nem lehet megerőszakolni a genetikát.

Ezek voltak Pintér Tenya legemlékezetesebb pillanatai az RTL-en:

2017-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében próbált közelebb kerülni Tóth Andihoz. Miután Tenya bókokkal halmozta el az énekesnőt, azt akarta megtudni, hogy miért nincs pasija egy ilyen jó csajnak.

Pintér Tenya Andinak: „Milyen szexi vagy, ahogy itt fekszel…”


Három hónappal később az Anikó Show-ban egy szerelmes szerenáddal és egy lakáskulccsal készült barátnőjének, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk.

Pintér Tenya így kérte meg Friderikát, hogy költözzenek össze:


Volt olyan is, amikor Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsorában szórakoztatta a sztárokat és a nézőket. Kiderült, hogy Zámbó Jimmy-dalai sem foghatnak ki rajta, bár Ábel Anita Németh Kristóf karjai közé menekült  Pintér Tenya szerenádja elől.

Pintér Tenya: „Többet csókolózok a lovaimmal, mint a csajommal”


Az embereknél előfordul, hogy eljön az a pillanat, amikor úgy döntenek, felhagynak korábbi életükkel, mert valami újra vágynak – ez történt Pintér Tiborral is.

Tenya: Azért hoztam ezt a döntést, mert ezentúl Pintér Tiborként szeretnék képernyőre kerülni


Miután 2022-ben elbúcsúzott a celebléttől és a – védjegyévé vált – Tenya névtől, 2023 decemberében lóháton robbant be a Sztárbox negyeddöntőjébe, hogy összecsapjon Árpa Attilával.


Benne volt a levegőben a kiütés, de végigment Árpa Attila és Pintér Tibor meccse:


Tenya hétfőn a Reggelibe is ellátogatott abból az apropóból, hogy visszatéret Thaiföldről, ahol ötvenedik születésnapját ünnepelte. A jeles alkalomból szerelme, Jenny egy tengerparti lovaglással is meglepte a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját. A beszélgetésben többek között felmerült a következő kérdés is:

El merjem még játszani a kicsit oldtimer szőke herceget?

#Portré#Videó#barabás éva#pintér tenya#pintér tibor#villámkérdés#állat#színház#hivatás#Karrier#család#ma#könnyek#sírás#Sztárbox

Címlapról ajánljuk