Cápák között

Moldován András és Balogh Petya egy másik befektetésükkel is összekötné a Giggle applikációját

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 11:20

A Giggle megalkotói a sikeres pitchük után találkoztak Moldován Andrással és Balogh Petyával, hogy átbeszélhessék a stúdióban történteket. A két Cápa nem húzta az időt, azonnal bedobtak egy ötletet, amivel nemcsak Birizdó Ádám és Sebestyén Ádám applikációját újítanák meg, de egy másik befektetésükkel is összekötnék a srácokat.

Birizdó Ádám és Sebestyén Ádám mindketten a jól fizető állásaikat hagyták ott, hogy együtt megvalósítsák közös vállalkozásukat. A Giggle applikációval szeretnék átírni az alkalmi munkák piacát, céljuk megvalósításához pedig a Cápák segítségét kérték. A vállalkozók 65 millió forint befektetés reményében érkeztek, melyért cserébe 4% részesedésért kínáltak.


Sebestyén Ádám és Birizdó Ádám vállalkozása, a Giggle már több befektetői körön is átesett. A vállalkozók 65 millió forintot kértek a Cápáktól 4%-ért cserébe, de végül két nagyhalat is fogtak, ami végül többe került nekik.

 

#Cápák között#Videó#balogh levente#sárospataki albert#lakatos istván#balogh petya#orbók ilona#dr varga eszter#moldován andrás#giggle#befektetés#applikáció#befektető

Címlapról ajánljuk