Cápák között

Balogh Levente gyorsan lecsapott Gecse Márton vállalkozására – félt, hogy a többi Cápa széttrollkodja az ajánlatát

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 11:20

Balogh Levente a 300 millió forintos befektetésével megkötötte a Cápák között történetének legnagyobb üzletét. Véleménye szerint Lakatos István és Orbók Ilona ajánlata túlságosan körmönfont és kissé komolytalan volt a Gecse Márton által kínált részesedésért, ezért azonnal lecsapott. A vállalkozóval a közös munkáról és a terveikről is beszélgettek.

Gecse Márton fiatalon került ügyvezetői pozícióba az édesapja robotikai cégénél, azonban hamar ráérzett az üzleti élet dinamikájára. Marci célja, hogy édesapját túlszárnyalva, a Cápák segítségével egy magasabb szintre emelje az AI-Robitics vállalkozását, mely logisztikai robotokkal foglalkozik. Ehhez 300 millió forintot kért a befektetőktől 10% részesedésért cserébe.


Gecse Márton olyan meggyőzően mutatta be az édesapjával közös családi vállalkozását, hogy a Cápák közül három befektető is azonnal ajánlatott tett neki. Ráadásul a befektetők közül ketten nem csak az AI-Robotics cégbe fektetett volna be, hanem Marci édesapjának cégcsoportjába. Az ajánlatok után Moldován András hevesen vitába szállt Lakatos Istvánnal és Orbók Ilonával.

 

#Cápák között#Videó#balogh levente#lakatos istván#sárospataki albert#balogh petya#orbók ilona#dr varga eszter#moldován andrás#ai#mesterséges intelligencia#gecse márton#befektetés

Címlapról ajánljuk