X-Faktor

Csaba köszöntötte elsőként a szülinapos Ferót

rtl.hurtl.hu

2011. január 14. 10:16

Nem mindennapi meglepetésben volt része péntek reggel Nagy Ferónak. A 65. születésnapját ünneplő mentort ugyanis egykori tanítványa, Vastag Csaba köszöntötte elsőként a jeles napon.

SZÜLINAP: Csaba dalolt, Feró poénkodott

Az X-Faktor győztese nagyon korán kelt pénteken, hiszen igazi meglepetést akart szerezni mentorának, Nagy Ferónak. A Beatrice frontembere ugyanis pénteken ünnepli 65. születésnapját. Csaba az RTL Klub Fókusz stábjával érkezett az énekes legenda házához reggel fél hatkor. Feró először észre sem vette, ki érkezett hozzá, csak a stábot és a kamerát látta, amikor azonban meglátta Csabit, széles mosoly jelent meg az arcán. A köszöntés után Feró házias reggelivel köszönte meg mentoráltja figyelmességét, miközben az élet bölcsességeiről beszélgettek.

- Húszévesen egy férfi vén hülyének néz egy negyven évest. Negyvenéves korodig viszont nem nagyon számolod az éveket, csak akkor döbbensz rá, hogy szaladnak az évek. Ötvenesnek lenni már nagyon rossz érzés, hatvan évesen pedig úgy érzed, jobb, ha feladod, hiszen úgyis mindennek vége. Most, hogy 65 éves lettem, viszont úgy gondolom, ezt meg kell ünnepelni. Csabinak nagyon örültem, kedves gesztus volt ez a részéről – mondta Nagy Feró, akit pénteken a Reggeliben is köszöntöttek születésnapján.

A nagy meglepetést megnézheted a Fókusz riportjában itt!


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Címlapról ajánljuk