Vigyél el!

Extrém randik: Saját nővérének hazudta magát, hogy meghamisíthassa saját halálát

rtl.hurtl.hu

2015. július 4. 13:48

Előfordul, hogy már mindkét fél naptárában ott virít a randi dátuma, azonban az egyikőjük hirtelen úgy dönt, hogy mégis inkább a háta közepére kívánja a találkozást. Mondjuk le a randit őszinte indokokkal vagy ne jelentkezzünk többet? Sorozatunk első részében egy tragikomédiába illő történettel ismerkedünk meg. Ha neked is van hasonló sztorid, ne tartsd magadban, hanem oszd meg velünk!

Pedig ígéretesen indult

A Sommersetben élő Ann egy randizós oldalon ismerkedett meg reménybeli választottjával. Túl voltak már három randin, mire a 29 éves lány úgy döntött, negyedjére meghívja a férfit otthonába vacsorázni.

Eddig minden rendben volt, akár még virágzó kapcsolat is lehetett volna a dologból. Csakhogy Ann – ki tudja, miért – meggondolta magát. Rájött, hogy nem akarja többé látni a férfit, és a legkevésbé sem akarja, hogy átjöjjön hozzá randizni.

Erről a hölgyről van szó:


(Kép: mirror.co.uk)

Mit tesz ilyenkor egy érett, felnőtt ember?

(a)    Felhívja a férfit, és őszintén megmondja neki, hogy mégsem az esete, és ne találkozzanak többet, inkább felejtse el.
(b)    Nem jelentkezik, nem veszi fel a telefont, és ha a férfi mégis beállít a megbeszélt időpontban, lekapcsolja a villanyt, és úgy tesz, mintha nem lenne otthon, abban reménykedve, hogy egy idő után magától elmegy.
(c)    Megrendezi a saját halálát, csak hogy ne kelljen randiznia.

Igen, Ann sajnos a legutolsó opciót választotta. A saját elmondása szerint a megelőző beszélgetéseikben ugyan tett utalást arra, hogy nem rajong egy újabb találkozás gondolatáért, azonban a férfi nem igazán vette a lapot. Nem volt hát más lehetősége, mint a kamu halálba menekülni előle.
 

Így NE hamisítsd meg a saját halálod

Ha csak egyetlen életvezetési tanácsot fogadsz meg ma, akkor legyen mondjuk ez. Mindjárt mutatjuk, miért.

Mivel a randira hívott férfi nem a városban lakott, gyorsan összeállt Ann mesterterve: azt hazudja, hogy kórházba került, a vacsorapartnere csak nem lesz olyan megveszekedett tökfilkó, hogy ezért az apróságért átautózik hozzá. Nagyot tévedett.

Íme a tragikomédia első felvonásának képernyőképe:


(Eredeti kép: mirror.co.uk)

Ann tehát első körben a saját nővérének adta ki magát, hogy bejelentse saját válságos állapotát, hiszen egy valóban nagybeteg embernek nemigen van ereje saját kezűleg sms-ezgetni.

Úgy gondolta, ezzel le van tudva a probléma, csakhogy nem számolt azzal, hogy a becsapott férfi valóban aggódik az állapotáért.



Úgyhogy csavart egyet a sztorin azzal, hogy a „húga” sajnos olyan beteg, hogy a családtagokon kívül senki nem látogathatja. Az emberünk azonban nem adta fel, és a kórházhoz autózott…



Mit volt mit tenni, sajnos a hazugságáradat végén elő kellett venni a végső ütőkártyát is: Ann saját nővére nevében, egy válasz sms-ben jelentette be a férfinek önmaga tragikus halálát.



A férfi érdekes módon soha nem válaszolt a legutolsó üzenetre. Hogy ennyire letaglózta-e a szerelme hirtelen halála vagy egyszerűen csak megsejtett valamit, nem derül ki a beszámolóból. 

Végül hónapokkal az eset után az átvert randipartner megtalálta Annt ugyanazon a társkereső oldalon, amelyen összejöttek, és az online aktivitásából egyértelműen kiderült számára, hogy nagyon is él.

Ezek után persze nem meglepő, hogy olyan üzenet kapott a férfitól, amit nem kereteztetett be utána. 

„Nem hibáztatom érte, elvégre egyáltalán nem vagyok halott, épp ellenkezőleg: eljegyeztek, és nemsoká férjhez megyek!”

– summázta a morbid történetet Ann Gray.


Ha neked is van hasonlóan kínos lekoptatós történeted, írd meg nekünk kommentben!
Ha pedig biztos akarsz lenni abban, hogy a randidon nem egyedül kell majd ácsorognod, jelentkezz a Vigyél el! adásaiba!

 

Címlapról ajánljuk