Videó

Férfiaktól kérdeztük a Szigeten, mik a legtaszítóbb tulajdonságok egy nőben

Juhász FlóraJuhász FlóraBorda TamásBorda Tamás

2023. augusztus 15. 15:11

Túl sok bikinis fotó az Instagramon? Alacsony intellektus? Egozimus? Sok beszéd? Dohányzás? Vajon melyek azok a női tulajdonságok, jellemzők, amelyek azonnal elijesztik a férfiakat? A Szigeten fesztiválozó férfiak körében felmértük, hogy számukra mik az intő jelek egy nő viselkedésében, és mely tulajdonságokat tartják a legtaszítóbbnak. Figyelem, nem reprezentatív, de nemzetközi felmérés következik!

(Természetesen ugyanezt a kérdést a Szigeten fesztiválozó nőknek is feltettük a férfiakkal kapcsolatban. Itt nézheti meg, mi lett a rögtönzött felmérés eredménye!)

A Sziget fesztiválon szembe jövő férfiakat arra is megkértük, hogy tízes skálán értékeljék, mennyire zavarják őket a következő tulajdonságok: ha egy nő féltékeny típus, könnyen kapható, birtokló, dohányzik, illetve túl magas. Az 1 azt jelentette, hogy egyáltalán nem zavarja őket, a 10 pedig azt, hogy nagyon zavarja őket. 

12 válaszadó összesen 120 pontot oszthatott ki az egyes tulajdonságokra, a pontszámok pedig így alakultak:

  • Könnyen kapható: 102/120 pont.
  • Birtokló: 95/120 pont.
  • Féltékeny típus: 77/120 pont.
  • Dohányzik: 56/120 pont.
  • Túl magas: 41/120 pont.

A megkérdezett Sziget-fesztiválozók szerint tehát a nők legtaszítóbb jellemzője a felsoroltak közül, ha könnyen kaphatók. 

A fenti videóból azonban ennél sokkal több is kiderül arról, hogy interjúalanyaink számára melyek a legfőbb intő jelek egy nő viselkedésében.

#Videó#sziget fesztivál#tulajdonság#nők#párkapcsolat#red flag#interjú#voxpop#ma#sziget 2023#férfiak

Címlapról ajánljuk