ValóVilág

Az utolsó kihívás váratlan végeredménnyel zárult, VV Rico előcsalogatta a piros kendőt

rtl.hurtl.hu

2023. március 1. 22:55

VV Rico nem vette figyelembe a konfliktusokat a kihívásnál.

A villa utolsó kihívásához közeledve a játékosok elmondták VV Ricónak, hogy kit kellene párbajra vinnie, azonban fiút kifejtette, hogy konkrét terve van, így hidegen hagyták a tanácsok.

Vigyél engem!

– VV Lissza meglepő kijelentést tett, VV Reni pedig még egy piros bugyit is bevetett.

 

VV Soma érkezett a villába és a játékosokat arról faggatta, hogy szerintük ki érdemelné meg a nyereményt. Ez ismét konfliktust szült VV Melina és VV Kriszti között.

Én is küzdeni vagyok itt

– Kriszti úgy érezte, hogy Melina mindig lebecsmérli, és sírva fakadt a szavaitól.

 

VV Soma nem teketóriázott, és rögtön csipkelődésbe kezdett VV Melinával. Még azt is felvetette, hogy beállna a sorba a lány kinti exe, VV Dani és VV Barna mellé negyediknek.

Szeretnék lenni a negyedik csávó

– mondta Soma Melinának.

 

A villalakóknak leesett az álla, amikor a nappaliban megpillantották a főnyeremény csekket, ami félig kitöltve érkezett a villába. Egy rap kihívásban mindannyian írtak hozzá egy dalt, és még a luxusbörtön rapperét is megválasztották.

 

Kinyitott VV Rico kocsmája és VV Melina nem fogta vissza magát: őszintén osztotta meg a villatársaival kapcsolatos gondolatait Ricóval. A buli még egy váratlan fordulatot tartogatott: Rico szerette volna megbeszélni VV Renivel a kettejük között történt vitát.

 

Nem a konfliktusok alapján fogok dönteni

– VV Rico elárulta, hogy a kihíváson mi alapján fog választani és hozzátette, hogy egy őszinte és szép megfogalmazással készül az estére.

 

Hihetetlenül csavarosra sikerült az utolsó Kihívás: VV Rico sajátos taktikát választva VV Renit hívta ki, azonban a piros kendő megkavarta a dolgokat, így egy olyan személy lesz Rico ellenfele, akivel egyáltalán nem akart párbajozni.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv rico#kihívás#vv reni#vv melina#vv lissza#vv kriszti

Címlapról ajánljuk