ValóVilág

VV Ákossal párbajozik majd VV Melina és VV Márió

rtl.hurtl.hu

2023. február 22. 23:10

Mutatjuk, hogy mi minden történt a szerdai ValóVilágban.

A hármas Párbaj híre felbolygatta a villát. Miután Puskás-Dallos Peti bejelentette, hogy szombaton nemcsak Melina és Márió csap össze egymással, hanem plusz egy játékos is ott lesz a Párbajon, azonnal elindult a találgatás, hogy vajon kit fog kihívni Márió.


Ezúttal VV Robi és VV Vivi voltak a VV11 szerkesztői, és azt a feladatot adták a játékosoknak, hogy nevezzék meg a villa leggonoszabb lakóját. A válaszok feszültséget szültek: Kriszti és Melina összebalhéztak, utóbbi lány pedig sírva is fakadt, amiért Rico megjegyzést tett a külsejére.

Ez jobb, mint a Balázs Show

– mondta Robi az indulatokat és könnyeket is felszínre törő feladat közben.


Márió sírva fakadt a „Ki a leggonoszabb villalakó?” feladat után, Ákos pedig rávilágított Melinánál, hogy lehet, hogy van abban igazság, ha többen is gonosznak tartják őt.

Így feszültek egymásnak a szövetségesek:


VV Ákos sírva omlott össze a hálószobában, mert úgy érezte, hogy mentálisan és fizikálisan is elfáradt. Kétségeiről VV Reninek és VV Krisztinek mesélt az összetört srác.

Nagyon kimerült vagyok

– mondta az összeroppant Ákos.


Kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag és a jóra való restség – a villalakók leosztották egymás közt a hét főbűnt, amiknek a jelentésével meggyűlt néhány játékos baja.

Ki akarják brekkelni ezt a feladatot

– VV Robi és VV Vivi ámulva figyelték a villalakók érvelését.


Ákos átállt VV Márióék csapatába? A srác nem sokkal Melina után Renivel is konfliktusba került, majd Ricónak panaszolta el bánatát, és helyet foglalt Márióék asztaltársaságánál.

Ákos a leggyengébb láncszem

– mondta Melina a történtek láttán.


Rico megviccelte Lisszát és Máriót szerelmeskedés közben. A srác beosont a hálószobába, ahol a szerelmesek huncutkodtak, majd a mellettük lévő ágyra leülve bámulta a forró jelenetet.

Így reagált a turbékoló páros, amikor észrevették kukkolójukat!


Kiderült, hogy kivel csap össze Márió és Melina a hármas Párbajon. A második kék kendő is gazdára talált, miután a szerdai Kihíváson Márió megnevezte a hármas Párbaj harmadik résztvevőjét.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#95. rész#összefoglaló#kihívás#vv márió#vv ákos

Címlapról ajánljuk