Reggeli

Két új taggal bővül a Reggeli csapata

rtl.hurtl.hu

2024. május 3. 9:00

Bővül az RTL-en futó Reggeli című műsor csapata – a műsorvezetők köre két új taggal egészül ki. Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk színész csatlakozik a gárdához. A Reggeli nézői május 6-tól láthatják őket a műsorban.

Szondi Vanda éppen 10 éve erősíti az RTL Híradót. Két gyermek édesanyja, évek óta tagja a XXI. század című műsor csapatának, alapvetően belpolitikai riporterként tevékenykedik. Komolyabban egyetemistaként kezdett tévézéssel foglalkozni, ezt követően közel 7 évet dolgozott a köztelevíziónál. 

A Reggeliben a vendégszerepléseket nagyon élveztem, amiben óriási szerepe volt a szerkesztőség kedves, segítőkész és befogadó csapatának. Bár sokszor tudósítottam már élőben a világ legkülönbözőbb pontjairól, a legkülönbözőbb eseményekről, egy több órás élő stúdióműsor adta adrenalinlöket semmihez sem hasonlítható. Örülök az új kihívásnak, és bevallom, izgulok is részben a feladat újszerűsége, részben az ezzel járó változások miatt

– mondja Vanda, aki a Reggeli mellett folytatja híradós munkáját és a XXI. század csapatának is tagja marad.

Ember Márk gyerekkorában az édesanyja által vezetett színjátszó csoport tagja volt. Több hangszeren játszik, több zenekar tagjaként is lépett már fel. A Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán diplomázott, gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, majd a társulat tagja lett. Dolgozott a Thália Színházban is, jelenleg szabadúszó. Legutóbb az RTL+ Valami Amerika című sorozatában tűnt fel. 

Nagyszerű kihívás, egy élő műsorról van szó, ami abszolút új helyzet számomra és felelősséggel is jár. Kifejezetten jól éreztem magam a vendég-műsorvezetői szerepben, igyekszem a legjobb tudásom szerint helytállni a következőkben. Amikor megérkezett a felkérés, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam. Egy nagyszerű csapat tagja lehetek, amiért már most hálás vagyok a szerkesztőségnek

– mondta Márk.

A péntek esti Fókusz adásában további részleteket árulunk el a Reggeli új műsorvezetőiről.

Nyitókép: Iváncsics László (Szondi Vanda), Sárosi Zoltán (Ember Márk)

#Reggeli#rtl#műsorvezető#ember márk#szondi vanda

Címlapról ajánljuk