Reggeli

VV Barnának megereszkedett a melle

rtl.hurtl.hu

2023. február 22. 11:13

Állítása szerint optikailag is elég kellemetlenül néz ki.

VV Barna főzött kedden a Reggeliben, akit némi iróniával Tihanyi Péter, a Reggeli műsorvezetője úgy köszöntött: „VV Barna, akin átment a fél villa – akaratán kívül természetesen”.

VV Barna vette a lapot. Szerinte mindenkinek megvannak a maga függőségei, ő csak önmagát adta, ha másképp viselkedett volna, megjátszotta volna magát.

Fontos neki a külső, a villában is tolt néhány fekvőtámaszt, így nem hízott meg a bent töltött 91 nap alatt. A Reggeliben megosztotta: előfordult, hogy szteroidokat szedett, lett is ebből egy kellemetlensége.

Megereszkedett a jobb mellem, optikailag is elég kellemetlenül néz ki

– mondta. 

Nem szerette volna megmutatni, szerinte a villában volt elég alkalom, amikor ezt látni lehetett. Senkinek sem javasol hasonló utat, inkább dolgozzon meg mindenki az izmokért az edzőteremben, üzente.

A villatársai által ráaggatott jelzőkről úgy vélekedett: kétszínűnek, álszentnek nem gondolja magát, bosszúvágyúnak és hisztisnek esetleg. Ugyanakkor szerinte kellő magabiztossággal rendelkezik, de nem tartja magát nagyképűnek. 

Például biztos volt benne, hogy VV Lissza helyett ő fog visszatérni a villába a párbajról. 

Úgy éreztem, a feladatoknál, a csajoknál kellően odateszem magam.

És hogy mi vár rá a villalét utána? Hamarosan visszautazik Svájcba, hiszen itt élt a VV előtt, de haza fog költözni, és egy napelemes vállalkozást szeretne elindítani. 

A műsorvezetők kérdésére azt is elárulta, hogy tartós kapcsolatra vágyik, és bár a műsorból úgy tűnhetett, hogy megcsalós típus, azt mondja, egyáltalán nem büszke arra, ami ott bent történt.

Az elmúlt két kapcsolatban egyik barátnőmet sem csaltam meg

– biztatta a lányokat VV Barna.

#Reggeli#Videó#Bulvár#való világ#vv barna#megcsalás#párkapcsolat#csajozás

Címlapról ajánljuk