Reggeli

Juhos József a Mestercukrász-balhéról: Ott álltunk a zsűripultban és tátogtunk, mint egy ponty

rtl.hurtl.hu

2022. július 7. 11:05

A Mestercukrász történetében soha nem volt még rá példa, hogy tolerálhatatlan magatartása miatt kizárjanak egy versenyzőt. Ez tegnap este azonban megtörtént. Juhos József a Reggeliben mesélte el, hogyan élték meg a balhét.

Óriási balhé volt a szerda esti Mestercukrászban, az egyik versenyzőt a magatartása miatt ki kellett zárni a műsorból. Juhos József zsűritag azt mesélte a Reggeliben, Jelly elképesztő viselkedése egy hosszú folyamat eredménye volt.

A csapatversenyek már hétfőn elkezdődtek. Az első nap Kata volt a főcukrász. A konfliktus a két lány között már akkor elindult, Jelly ugyanis nem az a típusú személy, aki elviseli, ha utasításokat kap. Amikor pedig szerdán Jellyhez került a hatalom, elborult, és átesett a ló túloldalára

– mesélte Juhos József, aki elismerte kezdetben ők se nagyon tudtak mit kezdeni a szituációval.

Mindhárman leblokkoltunk. Ott álltunk a zsűripultban és tátogtunk, mint egy ponty. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és rájöttünk, hogy ez így nem mehet tovább.

Először próbáltak beszélni a lánnyal, de amikor Jelly azt mondta a zsűrinek, „hogy ti vagytok az én konyhámban”, akkor Juhos Józsefnek is elgurult a gyógyszere.

 

A képtelen helyzet odáig fajult, hogy a zsűrinek olyan döntést kellett hoznia, amit eddig egyetlen főzős realityben sem az RTL történetében: kizárták a versenyzőt.

A séf egyébként az életben ennyire durva főnökkel sosem találkozott.

Voltak olyanok, akik nagyon rá akarták erőltetni az akaratukat a kollégákra, ők általában megbuktak

– mondta a cukrászmester, aki szerint ilyen feszültségben még egy profi se tudna dolgozni.

Amikor megtörtént, mindenkiben megállt az ütő. Nem értettük, hogy hogy jutottunk el idáig.

Elmondta még, a balhé után a másik csapatnak és a zsűrinek is kellett tíz perc, hogy összeszedje magát és folytatni tudja a munkát.

 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Mestercukrász#juhos józsef#jelly#balhé#Bulvár

Címlapról ajánljuk