Kvíz

Kvíz: mennyire ismered Julia Roberts filmjeit?

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 7:16

Az emberek többségének talán a vörös göndör fürtök és a Micsoda nő! főcímdala jut eszébe először, ha meghallják Julia Roberts nevét. De vajon hány éves most, milyen testi adottságokkal rendelkezik és hányszor házasodott az Oscar-díjas színésznő? Ha úgy érzed, jól ismered Julia Roberts filmjeit, tedd próbára magad kvízünkben is! Julia Roberts új sorozata, a Gaslit – A Watergate-botrány már elérhető az RTL+-on.

Julia Roberts az 1980-as évek végén, 90-es évek elején robbant be a köztudatba, amikor feltűnt a filmvásznon Richard Gere oldalán. Akkoriban nemcsak partnere miatt irigyelhették, hiszen Vivien Ward szerepe az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznővé tette a múlt század végén.

Sokan követik érdeklődve a mai napig Julia Roberts magánéletét és filmjeit, ezért most mi is összegyűjtöttük róla néhány érdekes tudnivalót: 

  1. Julia Roberts Julia Fiona Roberts néven látta meg a napvilágot 1967. október 28-án.
  2. A színésznő kétszer házasodott. Lyle Lovett két évig volt a férje, majd több mint tíz évvel később, 2008-ban Daniel Modernek a boldogító igent, akitől addigra már három gyereke született.
  3. Az ikrek – Hazel Patricia és Phinnaeus Walter – négy évvel a házasságuk előtt, 2004-ben jöttek világra, testvérük, Henry Daniel pedig 2007-ben született. 
  4.  A színésznő a hatodik X-hez közeledik, de csak az évei számában, a mérlege ugyanis ennél kevesebbet mutat, a legutóbbi ismert adat szerint 58 kg. Julia Roberts magassága pedig 175 cm.
  5. Van valami közös A mi kis falunk egyik szereplőjében és az Oscar-díjas sztárban. Biztos sokaknak feltűnt már az RTL sorozatát nézve, hogy ismerősen cseng Zömbikné Gyöngyi hangja, az őt megformáló Tóth Enikő ugyanis évtizedek óta Julia Roberts magyar hangja is. Nincs ez másként az RTL+ egyik legnépszerűbb sorozatában, a Gaslit – A Watergate-botrányban sem.

Néhány érdekességet már elárultunk, most lássuk, te mennyire ismered jól Julia Roberts filmjeit.

Emlékszel, melyik Julia Roberts filmben hangoztak el a következő idézetek?

#Kvíz#RTL+#julia roberts#gaslit#Watergate#sorozat#film#magánélet#érdekesség#család

Címlapról ajánljuk