Külföld

A Metallica frontembere a koncert előtt omlott össze: Öreg vagyok én már ehhez!

rtl.hurtl.hu

2022. május 15. 11:35

Az énekes a dél-amerikai turnéjuk egyik állomásán beszélt erről.

Igazán emlékezetesre sikerült a Metallica nevű metálbanda brazíliai turnéja. Egy hete az egyik rajongójuknál éppen a koncert közben indult be a szülés, nem sokkal azután, hogy a banda rázendített egyik legnagyobb slágerére, az Enter Sandmanre.


Az újdonsült anyuka később nyilatkozott az esetről, azt mondta, nem bánta meg, hogy nem hagyta ki a koncertet. Erről az RTL Híradó is beszámolt.


Csütörtökön aztán újabb érzelmes pillanatokat élhettek át a rajongók. A közösségi oldalakon terjedő videófelvétel szerint a Metallica énekese, James Hetfield, mielőtt rákezdett volna a Sad But True (Szomorú, de igaz) című nótára, elmondta, hogy egy kisebb összeomlása volt a koncert előtt, ami miatt majdnem dugába dőlt az egész műsor.


„Meg kell vallanom, nem éreztem magam túl jól, mielőtt kijöttem ide” – kezdte Hetfield, hozzátéve, hogy bizonytalannak érezte magát.

Öreg vagyok, nem tudok már többet játszani. Ezekkel a szarságokkal volt tele a fejem

– mondta a zenész, majd azzal folytatta, hogy beszélt a zenekar többi tagjával, akik segítettek neki.

Megöleltek, és azt mondták: Hé, ha gondod van a színpadon, itt vagyunk mögötted

– tette hozzá az énekes, majd a láthatóan elérzékenyült Hetfieldet tapsvihar közepette újra megölelték a banda tagjai. A sztár ezután a közönséghez is szólt, hogy látva őket már tudja, hogy nincs egyedül, és azt üzente nekik, hogy ők sincsenek.

A szívbe markoló pillanatról Edgar Barradas fényképész készített sorozatot.


Nyitókép: Ethan Miller / Getty Images

#Külföld#metallica#james hetfield#koncert#brazília

Címlapról ajánljuk