Fókusz

13 évesen tűnt fel a Buli, bulival Dorina, már 19 éves és nemzetközi sztárrá vált

Süle LászlóSüle László

2024. április 23. 21:00

Nehéz egy olyan európai országot mondani, ahol ne lépett volna fel Rostás Dorina. A Fókusz riportere Pozsonyban találkozott a fiatal énekessel, hogy a repülőtérről egyenesen a következő koncertjére kísérje. Dorina hét éve robbant be a köztudatba, azóta a tinilányból felnőtt nő lett. Azt mondja, ma már sokkal határozottabb a karrierjében és a magánéletében is.

Rostás Dorina 2017-ben, 13 évesen tűnt fel „Buli, Buli” című dalával. Aligha gondolták sokan, hogy Dorina még hét év múlva is fellépések sorát adja majd, ráadásul Európa több nagyvárosában. Most éppen Manchesterben koncertezett, Pozsonyból pedig Nyitra felé utazik tovább.

Azt mondja, már többet van külföldön, mint otthon.

A még mindig csak 19 éves Dorinán nem látszik az erőltetett menetelés. Bár azt mondja, hogy nagyon fáradt, és csak néhány órát aludt, ragyogóan néz ki. Hozzászokott már, hogy ide-oda utazgat Európában, tudja, hogyan kell gyorsan formába hozni magát.

De nagyon örülünk neki, hogy ennyien hívnak, és ennyien szeretnek

– tette hozzá.

Az áttörést a „Kana Muro Gad” című dal hozta meg, amihez még klip sem készült, mégis olyan népszerű lett az európai romák körében, hogy azóta egymást követik a Dorina-fellépések külföldön. Így aztán nem véletlen, hogy a kalocsai lány legújabb, Labadéj című száma teljes egészében roma nyelvű. 

  • hogy hogy bírja Dorina a sok utazást; és koncertezést;
  • milyen tervei vannak még a karrerjében;
  • és hogy áll az udvarlókkal, arról is beszél a videóban.
#Fókusz#Videó#rostás dorina#Bulvár#zene#rtl#koncert#utazás#ma

Címlapról ajánljuk