Fókusz

Balázs körül zajlik az élet

rtl.hurtl.hu

2011. szeptember 6. 20:00

Egy játék, aminek komoly tétje van, de a humor is jócskán belefér. Egy játék, ahol a tudás mellett a szerencse is számít. Évről-évre több ezren akarják megkörnyékezni és kinyitni a széfet.


A kvízműsort nyáron forgatták, Sebestyén Balázs napirendje ekkor teljesen be volt táblázva, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Az X-Faktorról viszont az idén lemondott, és nem azért, mert nem fért volna bele az idejébe, hanem azért, mert nem akart túl sokat a képernyőn szerepelni. Ennek ellenére a műsort figyelemmel követi.

Balázs minden reggel a rádióban kezdi a napját. Itt 10-kor végez, és legkésőbb 11-kor már haza is tud menni és az egész napot a családjával tölti.
Kissé hezitál, amikor azt kérdezem tőle, hogy terveznek-e kistestvért a kisfiának, aztán határozott választ ad: „Jelen pillanatban nincs napirenden, hogy másik babát tervezzünk, sokat foglalkozunk a Benivel, és ez most épp elég nekünk”.

Balázs azt mondja, hogy jelenleg nincsenek nagyobb műsorálmai. Bár évek óta egy késő esti beszélgetős műsoron töri a fejét, úgy érzi, még nem érkezett el az idő a váltásra, jól érzi magát a jelenlegi produkciókban.

A széf mellett a jövő héten indul a Való Világ 5. szériája is, Balázs tehát ezután sem fog unatkozni.


#Fókusz#rtl#a széf#műsor#Balázs#f#Kvíz#műsorvezetés#X-Faktor#egy perc és nyersz

Címlapról ajánljuk