Drága örökösök

Május 21-én érkezik A Drága örökösök – A visszatérés vadonatúj, egyben befejező évada

rtl.hurtl.hu

2024. május 7. 9:00

A közönségkedvenc Szappanos család visszatér az RTL-re, és ahogy tőlük megszokhattuk, nyomozásból, komikus helyzetekből és szerelemből nem lesz hiány. 

A Drága örökösök – A visszatérés új epizódjait megelőzően, már május 19-én, pünkösdvasárnap este találkozhatnak a nézők a sorozat szereplőivel, ugyanis a The Floor – Drága örökösök különkiadásában a sorozat színészei mérettetik meg magukat Szujó Zoltán vezetésével.  

A Drága örökösök – A visszatérés (gyártó: Scripted Productions, showrunner: Hámori Barbara) vadonatúj, egyben befejező évada pedig május 21-től minden hétköznap este 21:25-től lesz látható az RTL-en.

Az előző évad végén sok elvarratlan száll maradt: Szappanos Tibi Szerbiába utazott, hogy többet tudjon meg az eltűnt Szlávenről, Jolika haláláról és a korona lelőhelyéről. Goran rájött, hogy árulók férkőztek a csapatába, Kata pedig szerette volna kivenni a részét a korona utáni kutatásból, ezért elindult a Róna presszóba Urbán doktorral, ám a bűntanya a szemük láttára repült a levegőbe.

Az új évad számos izgalmas fordulatot hoz majd az ökörapáti lakók és a Szappanos család életébe: elindul a nyomozás a Róna presszóban történt robbanás ügyében, a korona utáni hajszába pedig nem csak a teljes Szappanos család és a helyiek szállnak be, de a fél szerb alvilág, sőt még egy gazdag sejk is.

A tavasz a szerelmet is elhozza Ökörapátiba, ahol felbolydulnak a szívek: Józsi különös meglepetést talál ki szíve választottjának, Subicz szerelme a gömbölyded postáskisasszony felé talán viszonzásra talál, Dani házassága viszont Stefi miatt soha nem látott válságba kerülhet.

Kiszabadul-e valaha Kálmán bácsi a szerbek fogságából? Megtalálják-e valaha a koronát? Ezekre a kérdésekre keresik hőseink a választ, és olyan kalandok várnak rájuk, hogy abba talán még a föld is beleremeg.

A vadonatúj részekben ismét a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre), Huzal (Magyar Attila), Dándi (Ganxsta Zolee), Nusika (Hernádi Judit).

The Floor – Drága örökösök különkiadás május 19. vasárnap 21:10-től, Drága örökösök – A visszatérés vadonatúj és egyben befejező évada május 21-től minden hétköznap 21:25-től az RTL-en.

 

#Drága örökösök#rtl#Videó#előzetes#promó#új évad#befejező évad#szappanos család#lengyel ferenc#járó zsuzsa#horváth sisa anna#mohai tamás#Csarnóy Zsuzsa#kiss anna laura#bede-fazekas szabolcs#Kocsis Judit#hajdu steve#fekete linda#németh kristóf#csonka ibolya#benkő nóra#haagen imre#magyar attila#ganxsta zolee#hernádi judit

Címlapról ajánljuk