Celebrandi

Schumacher Vanda Ibrahim és Aba társaságára is vágyik, Frohner Fecó pedig készen áll a gyerekvállalásra

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 10. 21:25

A Celebrandi 14. részében Lukács Miki állati randira vitte Reginát. Az edzőteremben Vanda és Jázmin a pasikat beszélték ki, míg Fecó és Zsombor lelkizése közben a gyerekvállalás is szóba került. Végül pedig – rendhagyó módon – Puskás-Dallos Peti Balázs Andival faggatta ki Vandát arról, hogy mi a terve Ibrahimmal és Abával.

Schumacher Vanda fantáziáját Aba karjai, Jázminét pedig Dodó izmai indították be


A lányok edzés közben meséltek randi élményeikről. Míg Schumacher Vanda nehezen választ Ibrahim és Aba közül, addig Jázmin csak Dodóról tudott érdemben nyilatkozni.

Frohner Fecó úgy érzi, készen áll a gyerekvállalásra


Zsombor kíváncsi volt, Fecó hogyan viszonyul a családalapításhoz. Kiderült, a fodrász már most is nyitott lenne rá, de teljesen megértette Zsombi álláspontját is.

Lukács Miki könnye is kicsordult, de nem a saját poénjaitól

 

„Gondoltad volna egy hónappal ezelőtt, hogy ilyen fantasztikus trágyaszagban el fogod velem fogyasztani ezt a csodálatos hidegtálat?”

 – tette fel a nagy kérdést randipartnerének Lukács Miki. Azonban Regina válaszára valószínűleg egyáltalán nem számított.

„Nem az a lány vagyok, aki pasifaló” – Schumacher Vanda szeretné, ha megértenék, min megy keresztül


Puskás-Dallos Peti kíváncsi volt, mi van Schumacher Vanda szívében. A lány nyíltan felvállalta, hogy nem tud elköteleződni sem Ibrahim, sem pedig Aba mellett. Indoklásával pedig Petit és Andit is meglepte.

#Celebrandi#rtl#összefoglaló#14. rész#schumacher vanda#frohner fecó#jázmin viktória#lukács miki

Címlapról ajánljuk