Celebrandi

Lukács Miki Peller Annával készül fel a randijaira, Frohner Fecó pedig eldöntötte, melyik lánnyal szeretne még találkozni

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 2. 21:25

Lukács Miki egyik barátjával, Csonka Andrással beszélte, mi történt vele eddig a Celebrandiban, aki szerint Miki még mindig nincs túl Peller Annán. Emellett Frohner Fecó elmondta Rebekának, hogy mit szeretne tőle, sőt Danics Dóra és Bogdányi Titanilla is újabb randikon vettek részt.

Frohner Fecó szakított Rebekával: „Nálunk így ez volt az utolsó beszélgetés”


Miután édesanyjával is átbeszélte dilemmáját, Fecó elhatározta magát és elvitte egy utolsó randira Rebekát, ahol elárulta a lánynak, mit szeretne.

Bogdányi Titanilla egy lőtéren hódította meg randipartnerét


„Mellette sosem unatkozom” – mondta lelkesen Csaba, amikor épp abbahagyták a lövéseket Titanillával. Persze, az akciódús randi végén egy mélyebb beszélgetésre is sort kerítettek.

Csonka András szerint Lukács Miki még mindig nem lépett túl Peller Annán


Lukács Miki találkozott egyik jóbarátjával, Csonka Andrással, akinek elmesélte, milyen különleges élményeket szerzett eddig a Celebrandiban. A beszámolója után azonban Bandi nem bírta magában tartani véleményét: szerinte Mikit és Annát még mindig túl szoros kötelék tartja össze.

Danics Dóra ledöbbent randipartnere szavaitól: „A nő maga a káosz”


Dóri és Ákos a Normafán találkoztak, ahol újabb közös dolog derült ki róluk: mindketten nehezen mozdulnak ki a harmonikus csigaházukból. Arra azonban az énekesnő nem számított, hogy ezt mivel indokolja meg randipartnere.

 

#Celebrandi#rtl#frohner fecó#lukács miki#papp zsombor#köcse györgy#danics dóra#bogdányi titanilla#csonka andrás

Címlapról ajánljuk