Celebrandi

„Az elveim között szerepelt, hogy Puskás Peti-féle fiúkkal ne jöjjek össze”

rtl.hurtl.hu

2023. július 11. 14:53

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti randiguru szerepbe kerülnek az RTL Celebrandi című műsorában. Abban segítenek majd, hogy a celebek és a műsor civil szereplői rátaláljanak az igaz szerelemre. A házaspár saját egykori randiélményeit is felelevenítette, és mint kiderült, kezdetben nem egészen ugyanúgy élték meg a közös történetüket. 

Amikor elkezdtem randizni, mindenki nagyon türelmetlen volt, nagyon gyorsan bele akart menni a kapcsolatokba, és nem hagyott időt a kalandnak

–  mesélte az rtl.hu-nak Puskás-Dallos Peti, aki azóta már rájött, hogy nem erre volt szüksége. 

Bogi szerint celebként frusztrálóbb lehet a társkeresés, mint a civileknek, de úgy gondolja, hogy idővel meg tudnak majd feledkezni erről a randipartnerek. „Valójában mindannyian ugyanazokkal a problémákkal küzdünk” – tette hozzá Peti, aki egy időben a Tinderen is próbálkozott.

Mint kiderült, kettőjük kapcsolatát is eléggé másképp értelmezték a kezdet kezdetén,

Én randiztam, Bogi meg csak úgy jött

– summázta a helyzetet Peti, míg Bogi úgy volt vele, hogy nem szabad összejönnie „Puskás Peti-féle fiúkkal”, egyszer pedig meg is kérdezte élete párját:

Te mit akarsz tőlem?

Bogi jól tudja, hogy a férje mennyi tapasztalattal gazdagodott a múltban, ennek ellenére úgy gondolja, hogy nem a partnerek száma határozza meg, hogy kinek mennyi tapasztalata van, ahogy azt sem, hogy ki tud jobb párkapcsolati tanácsot adni másoknak.

Izgalmas dolog lesz, hogyan tudok hiteles lenni ebben a feladatkörben

– tette hozzá Bogi.

A Celebrandi című műsort július 24-től minden hétköznap este adja az RTL, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti segítségével a nyolc hírességnek segít majd párra találni. A műsorról többet is meg lehet tudni ebből a videóból.

 

#Celebrandi#puskás-dallos bogi#puskás-dallos peti#társkeresés#civil#tapasztalat#Videó#ma

Címlapról ajánljuk