Celebklub

Botrány! Gáspár Laci teljesen kiakadt, lehet, hogy perelni fog!

rtl.hurtl.hu

2018. január 19. 15:40

Az X-Faktor mentora rengeteg edzéssel nem akármilyen testi változáson ment át, de vannak, akik nem hisznek neki!

Laci keményen diétázik és edz, ami meg is látszik formás izmain: 28 hónap alatt 23 kilótól szabadult meg! Rajongói folyamatosan végigkövethették a zenész átalakulását, nemrég viszont olyan vádak érték, hogy plasztikáztatta arcát, miközben lézeres arcfiatalító, bőrmegújító kezelésen vett részt, és nap mint nap megszenved azért, hogy így nézzen ki. Egyik posztjában le is írta, mit gondol erről:

"Nagyon dühös vagyok most! A lézeres arckezelést (hámlasztás,miteszer eltávolítás) mióta hívják plasztikáztatásnak? Hogy lehet ennyi esze egy újságírónak? Ezért simán be fogom perelni!"

 

Az átalakult Gáspár Lacit és gyönyörű feleségét péntek reggel megcsodálhattuk Az autómban című klipben, amiben Laci maga tervezte párja ruháját, és ha ez nem lenne elég, mérföldkőhöz érkezett kapcsolatuk is: ez az első közös munkájuk, amiről a Fókusz stábjának részletesebben is meséltek. A Reggeliben Peller Anna azon kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy a férfiak megbámulják majd párját a klipben, így válaszolt:

„Csak szépen, okosan nézzék!”

Tegyünk így!

Laci gőzerővel folytatja edzését és diétáját, azonban nyárig nem kapunk tőle új kondis szelfit: elkezdődtek új lemezének munkálatai, így most erre fordítja majd kreatív energiáit és idejét. Gratulálunk az eddig elért sikerekhez, hasonló jókat kívánunk neki a továbbiakban is!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#gáspár laci#Reggeli#X-Faktor#klippremier#Életmód

Címlapról ajánljuk