Celebklub

Pumped Gabo motivációs videóval, Sebestyén Ági pedig fürdőruhával készül a nyárra!

rtl.hurtl.hu

2017. május 12. 16:28

Bár a jó idő még várat magára, sztárjaink már nagyban készülődnek a bikini szezonra!  Sőt, van aki már meg is villantotta csodálatos alakját!

A tavasz nem csak a tél végét, hanem egy új év kezdetét is jelenti. Ilyenkor legtöbben komoly fogadalmakat tesznek, életmódot váltanak. Sokan már az év elején elkezdenek készülődni a nyárra, arra az időszakra, mikor az ember fia igen kevés ruhadarabot tűr meg magán. 

Így vannak ezzel hírességeink is, akik a készülődést közösségi oldalaikon is megosztják, ezzel is motiválva és segítve rajongóikat!

Kovács Dóri és Tücsi is komolyan veszi az edzést. Egy biztos, bomba formában vannak!

 


Gáspár Laci életének is fontos része a sport és mindemellett komoly diétát is követ.

 


VV Mici a ValóVilág powered by Big Brother után, életmódváltásba kezdett, melyet fokozatosan meg is osztott rajongóival. Átalakulása sokakra motiválóan hat.

 


Sebestyén Ági már alig bírja kivárni a forróságot, bikinibe bújt és megmutatta csodálatos alakját!

 


Puped Gabo pedig egy motivációs videót is megosztott közösségi oldalán!



A Reggeliben Nagy Bettina edző, háromszoros WBPF fitmodell világbajnok, világkupa győztes és Európa-bajnok, valamint Szabó Maja versenyző segítettek eloszlatni bizonyos tévhiteket az edzéssel kapcsolatban, sőt, tippeket is adtak a testformáláshoz.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#sebestyén ági#pumped gabo#tücsi#kovács dóri#gáspár laci#edzés#Életmód#nyár#bikini#villantás#szexi#Reggeli

Címlapról ajánljuk