Bűnös lelkek

A Bűnös lelkek megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel

rtl.hurtl.hu

2020. április 14. 12:20

A Bűnös lelkek megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat.

Miért gyilkoltak meg ártatlan apákat és anyákat az ország legkegyetlenebb bankrablói? Miben bízik egy sorozatgyilkos, aki évtizedek után szabadulhat a rácsok mögül? Mit érez egy ember, aki élve eltemet egy 11 éves gyereket? A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról.

A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.

Az április 30-tól minden csütörtökön 21:00 órakor jelentkező Bűnös lelkek két műsorvezetője Gál Petra és Bányai Viktor lesz. Gál Petrát a Fókusz szerkesztő-riportereként, míg Bányai Viktort az RTL Híradó bűnügyi tudósítójaként ismerhetik a nézők.

A Bűnös lelkek első adása a Szita Bence-gyilkosságról fog szólni. Az 50 perces műsorban a kisfiú rokonai mellett megszólal az azóta már elhunyt két gyilkos is, akik haláluk előtt épp a Bűnös lelkek készítőinek adták utolsó interjúikat.


 
 

#Bűnös lelkek#gyilkosságok#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk