Bulvár

Járai Kíra sokat mutató fotót posztolt: „Oka van, hogy miért ennyire fedetlen minden”

Balogh Veronika FlóraBalogh Veronika Flóra

2024. április 25. 16:25

Már a Sztárboxban is láthattuk Kírán, hogy az életmódváltást követően mennyit változott, de most fittebb, mint valaha.

Egy készülő kiállítás werk képei. Részletek hamarosan…

– írta a poszt alá.


Járai Kíra elárulta az rtl.hu-nak, hogy a fotók különleges alkalomra készültek.

Nem öncélú a dolog, figyelemfelhívó és érzékenyítő jellegű kiállításra készültek ezek a képek, oka van, hogy miért ennyire fedetlen minden. De egyelőre csak ennyit árulhatok el.


Amikor arról kérdeztük, milyen érzés volt részt venni a fotózáson, és okozott-e különösebb problémát, hogy többet kell megmutatnia, mint általában, Járai Kíra a következőt válaszolta:

Csak egy fotós volt meg én, és nagyon fesztelen légkört alakított ki, így nem volt nehéz levetkőzni a szégyenlősséget. De alapból sem vagyok túlságosan szégyenlős típus.


Arról is megkérdeztük, hogy férje, Járai Máté hogyan fogadta a képeket. Kíra szerint nagyon tetszettek neki már a werk fotók is, és a szinkronrendező azt is elárulta, hogy terveztek férjével hasonló képeket készíteni, a mostani fotózás pedig ennek előfutáraként is szolgálhat.

Az rtl.hu-nak adott interjúban azt is elárulta a szinkronrendező, hogy már a Sztárbox előtt is aktívan sportolt, és most újra visszatérhetett régi kedvencéhez: muay thai edzésekre jár.

A bokszot azért is szerettem meg nagyon, mert nagyon jó kis csapat gyűlt ott össze. De gyakorlatilag a boksz miatt egy évig nem jártam muay thaira. Viszont egy év után lementem egy muay thai edzésre és úgy éreztem, hazaérkeztem

– mondta Kíra.

A thai harcművészet mellett Járai Kíra visszajár edzőjéhez, Régi Dánielhez, de mostanában csoportos bokszedzéseken is megfordult. A két küzdősport mellett a pilatest sem hanyagolja el a szinkronrendező, és hamarosan szeretne belevágni a súlyzós edzésekbe is.

Hiába sportolsz rengeteget, ha közben nem figyelsz arra, mit eszel

– magyarázta Kíra, amikor arról kérdeztük, mire érdemes még odafigyelni a sport mellett, ha valaki hasonló eredményeket szeretne elérni. Azt is elárulta, hogy autoimmun betegsége miatt az étrendje erősen korlátozott, bizonyos dolgokat, például glutént vagy tejterméket egyáltalán nem fogyaszthat, így olyan, mintha folyamatosan egy keményebb diétát követne. Azonban még ő is elgyengül néha napján, és becsúszik egy-egy étkezés, amikor a tiltott gyümölcsökbe is belekóstol.

Kíra szerint a tudatos táplálkozás legnehezebb része a folyamatos előretervezés. Előre ki kell gondolni, miből és mennyit fog enni, azt el kell készíteni, és nem igazán lehet spontán módon étkezni.

Gyakran beleestem abba a hibába, hogy még ráérek összeszedni magam nyár előtt, de ez nem egy egy-két hónapos folyamat

– mondta, mikor arról kérdeztük, milyen tanácsot adna azoknak, akik a bikiniszezonra a legjobb formájukat szeretnék nyújtani. Kíra azt is kiemelte, hogy a kampányszerű diéták és sportolás nem vezetnek tartós eredményekhez, csak életmódváltással lehet elérni valós javulást. A váltás melletti érvnek azt is megemlítette, hogy nemcsak a kívánt alakot lehet így elérni, hanem egészségesebb is lesz az ember, ami pedig nem egy utolsó szempont. 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#járai kíra#járai máté#interjú#életmódváltás#egészség#Életmód#testmozgás#fotózás

Címlapról ajánljuk