Bulvár

Polgár Árpád 186 milliós órájában, Rolls Royce-a előtt: Ha azt hiszed, hogy ez egy státuszszimbólum, akkor nagyon nagy baj van!

rtl.hurtl.hu

2023. június 3. 14:52

Bölcsen kell megválasztani, milyen csatákba állunk bele, motivál a vállalkozó.

A műkereskedelem után a jelek szerint motivációs tanácsadónak állt Polgár Árpád. A dúsgazdag műkereskedő a TikTok-csatornájára töltött fel egy rövid videót, amelyben elmondja, mi az az öt dolog, amit jó lett volna tudni már kezdő vállalkozóként is:  

  1. Ne hidd el, hogy nem vagy képes változni vagy változtatni, ha akarsz!
  2. Bölcsen válaszd meg, hogy milyen csatákba állsz bele, mert nem minden és mindenki éri meg a ráfordított energiát és időt!  
  3. Soha ne értékeld magadat alul! Ezt úgyis megteszik helyetted mások.

  4.  Hagyj fel az önsajnálattal és az önhibáztatással!
  5. Ha azt hiszed, hogy ez (a Rolls Royce emblémájára mutat) egy státuszszimbólum, akkor nagyon nagy baj van. Akkor rosszul értelmezel mindent! Tudd meg, hogy ez a jutalom az utad végén! De amíg ez neked rongyrázás, ha úgy érzed, ezzel tudod megmutatni, hogy ki vagy, akkor még nem értél oda az utad végére!

Polgár Árpád valószínűleg úgy érzi, hogy elért az út végére, hiszen megengedett magának egy igen drága jutalmat: igen különleges órát, egy Jacob and Co. Astronomiát, amelynek listaára 540 ezer dollár, azaz 186 millió forint. A korábbi cikkünkben megénekelt óra most is bal kezét ékesítette.


Nyitókép: polgarnet / TikTok

#Bulvár#polgár árpád#óra#bölcsesség

Címlapról ajánljuk