Bulvár

G.w.M: Még hitelem is van

rtl.hurtl.hu

2022. január 21. 7:57

Jelezte: ahogyan eddig is, úgy továbbra is maximálisan támogatja családját.

Január 14-én jelentette be Kulcsár Edina és férje, Szabó András „Csuti”, hogy szakítottak. Néhány nappal később az is kiderült, hogy a modellnek párja is van: a rapper G.w.M, akivel korábban közös klipet is forgattak. G.w.M – polgári nevén Varga Márk – felesége a Fókusznak adott exkluzív interjút arról, hogyan érintették őt az elmúlt napok, erről itt olvashat bővebben.

Pénteken G.w.M Instagram-oldalán posztolt sokatmondó sorokat. A rapper arról írt, hogy „minden ember a saját szintjén nyomorog.” Hozzátette: azt mindenki biztosra veheti, hogy ahogyan eddig is, úgy ezután is a tőle telhető maximális támogatást nyújtja a családjának. 

Normális általános normák alapján felépített életet élek. Sőt még hitelem is van, mint ahogyan sokan másoknak is, hiszen nem Hollywoodban vagyok rapsztár! 

– írta az előadó, hozzátéve: rengeteget dolgozik „0-24-ben, mint producer, mint előadó, mint produkciós kiadó tulajdonosa és mint üzletember.”

Arra kért mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a családját

és hagyja mindenki békén őket/minket, és a mi dolgainkat hogy egy még kiegyensúlyozottabb és még jobb viszony kialakításán tudjunk dolgozni!

Nyitókép: G.w.M / Facebook

#Bulvár#gwm#kulcsár edina#melanie

Címlapról ajánljuk