Belföld

Autómosóban fotózták le a Megafon influenszerét Mercedes-Maybachjával

rtl.hurtl.hu

2024. május 14. 16:24

72,5 millióról indul a Mercedes modell, amelyet Rákay Philip használ.

Egy budakeszi autómosóban fotózta le az Átlátszó olvasója Rákay Philipet, amint Mercedes-Maybach autóját tisztogatta. A portál három éve közölt fotót arról, hogy a fideszes influenszer egy Mercedes-Benz G 500 terepjáróval furikázik, aminek akkori listaára 47,8 millió forint volt, ezt az autót cserélte le egy Mercedes-Maybach S osztályra, legalábbis a jelek szerint.

A képekről nem derül ki, hogy melyik alváltozatról van szó, de mindkettő drágább a Megafon dolgozójának előző járművénél: az 580-as modell 72,5 millióról, a 680-as 95,6 millióról indul, előbbinek 503, utóbbinak 612 lóerős motorja van. Az obszidián-fekete/kalahári-arany kéttónusú fényezésért 7,67 milliós felárat kell fizetni.

Rákay korábban azt mondta a Mandinernek, hogy ingatlanfejlesztéssel, gazdaságstratégiai és kommunikációs tanácsadással foglalkozó cégcsoportja rendkívül sikeres, magáncégekkel dolgozik együtt, főként külföldi partnerekkel, ebből telik neki drága autóra.

Az influenszer tavaly szeptemberben is arany Mercedessel gurult be Kötcsére, ahol remegő hangon kérte számon a 444 munkatársától, hogy „hogy van pofája idejönni”.

#Belföld#rákay philip#megafon#mercedes#luxus

Címlapról ajánljuk