Belföld

Valami történt Felcsúton, már nem csak fideszesek indulnak a választáson

rtl.hurtl.hu

2024. május 6. 19:19

Nem lesz nagy változás a felcsúti képviselő-testületben, Mészáros László indul csak a polgármesteri székért, ugyanakkor a 6 képviselői helyre 7-en pályáznak.

Megszüntetné a testületi fideszes hatosfogatot egy független jelölt a közelgő önkormányzati választáson Felcsúton, mivel egy független jelölt is indul a megmérettetésen – derült ki a 444.hu cikkéből.

A cikk szerint 2014 óta kizárólag kormánypárti tagok ülnek a képviselőtestületben, sőt, lényegében ugyanazok. Annyi változás van, hogy Flier Éva Julianna, Flier Jánosné, Mészáros János, Spindler József és Szabó Péter mellé 2019-ben csatlakozott Vigh Andrásné, miután Mészáros László István polgármester lett.

A hat helyre kizárólag hat fideszes jelölt volt legutóbb és ők ismét indulnak a választáson, de most akár verseny is lehet a helyekért, mert függetlenként bejelentkezett a képviselőtestületbe Dobos Erzsébet is.

Emlékezetes, hogy 2011-től egészen 2018-ig Mészáros Lőrinc volt a falu polgármestere, aztán az alpolgármestere Mészáros László Istvánt választották meg. Ahogyan várhatóan most is, mivel nem lesz ellenfele a jelek szerint.

Hat éve egyébként két Mészáros László is polgármester akart lenni:


Nyitókép: RTL

#Belföld#felcsút#mészáros lőrinc#mészáros lászló#fidesz#önkormányzati választás 2024

Címlapról ajánljuk