A Város Királynői

A Város Királynői félretették az ellentéteket, közösen indultak adományozó útra

rtl.hurtl.hu

2023. december 22. 20:25

A Város Királynői évadzáró adásában elsimultak a problémák, félresöpörték az ellentéteket és együtt sorakoztak fel az adományozás zászlaja alatt. Az önzetlen ötlet Zsuzsitól származott, amire mindenki örömmel mondott igent. Három csoportra oszolva segítettek rászorulókon és egy állatmenhelyen. Az adakozás nemcsak barátságukat, de lelküket is építette. Végül meglepő ajándékokkal adták át magukat a karácsonynak.

„Hol a malac? Hadd vágjam fel!” – könyékig turkáltak a húsban az üzletasszonyok

Paulináék igazi magyar különlegességgel várták barátaikat: kolbásztöltéssel kedveskedtek nekik, amit családi barátjuk, egy böllér vezényelt végig.  Anna vagy éppen Zsuzsi nem ódzkodott a nyers hús tapintásától, rögtön belevetették magukat a massza közepébe – gyémántgyűrűt és luxusórát nem kímélve!

Könnybe lábadt szemekkel hallgatták a Város Királynői Anna szomorú ünnepi történetét

A frissen sült kolbász illata és a jól végzett munka gyümölcse melengette A Város Királynői szívét. Az ellentétek elsimultak, baráti szeretet járta át a levegőt, amikor egymás karácsonyi szokásairól beszélgettek. Anna szívbe markoló története hallatán viszont mindenkinek könnybe lábadt a szeme.

„Zsuzsa meg volt szelídülve” – Paulina mama és lánya új oldaláról ismerték meg barátnőjüket

Zsuzsi és családja ünnepi pulykát ettek, amihez társaság is dukált: az üzletasszony meghívta Paulináékat is, mielőtt adományozni indultak volna. A szerény körülmények között felnőtt Zsuzsi és anyukája a régmúltról meséltek, ami még erősebb köteléket fűzött a társaság tagjai közé. „Össze kell fognunk, hogy minél többet tudjunk adni a rászorulóknak” – mondta Zsuzsi.

„Hónapról hónapra éltünk” – Violetta nehéz gyermekkoráról mesélt

Laura, Violetta és Anna együtt mentek segíteni egy rászoruló családnak. Az adományozáshoz vezető autóúton megnyíltak egymásnak és gyermekkorukról beszélgettek. Bár különböző nehézségekkel kellett megküzdeniük, egy dologban egyetértettek: semmi pénzért nem cserélnék el az emlékeiket.

„Ez nagyon szívszorító” – Moncsi és Gréti egy állatmenhelyre vittek adományokat

Kennelek sora várta Moncsit és Grétit az állatmenhelyen. Bár a fű zöldellt és színes fotók tették vidámabbá a hangulatot, a két üzletasszony szívét facsarta a látvány és Zozó, a kis tacskó, aki farokcsóválva fogadta őket.

„Akinek van, annak adni kell” – Paulina mama szerint a jótékonyság öröm

Paulinában a rászorulókkal való találkozás a hazaérkezés élményét keltette – mintha már régóta ismerték volna egymást a családdal. A gyerekek kapkodva nyúltak az ajándékok után, mégsem vesztek össze semmin. Zsuzsi és barátnői örömmel figyelték, ahogy ajándékaik boldogságot okoznak a kicsiknek.

„Elhalmoztuk őket mindennel” – Violetta együttérzett Erikával, mert őt is egyedül nevelte fel az anyukája

Házi készítésű pite, tűzifa, játékok – a lányok mindennel készültek, amire a rászorulóknak szüksége lehetett. A gyerekzsúr hangulat nagyon feltöltötte az üzletasszonyokat, Laura remélte, hogy Erika, az öt gyermek anyukája keresni fogja őket, ha szüksége lesz még valamire.

„Ha arról van szó, hogy jót tegyünk, akkor mindenki ott van” – Laura jótékonysági bulija nagy sikert aratott

Kürtőskalács, sült gesztenye, pezsgő, élő zene és karácsonyi díszek várták a vendégeket. Laura a Szent János kórház csecsemő és koraszülött osztálya számára rendezett adománygyűjtő bulit.

Megajándékozták egymást A Város Királynői

Az adománygyűjtés után kiderült a karácsonyi húzás eredménye. Laura Zsuzsit húzta, aminek a végeredménye egy felejthetetlen ajándék lett, ám Zsuzsi még meglepőbb fordulattal készült a lányoknak. Az idilli hangulat átjárt mindenkit, békében és szeretetben adták át magukat a karácsony szellemének.

 

#A Város Királynői#évadzáró#adomány#ellentét#zsuzsi#solomon zsuzsanna#csoport#barátság#lélek#épül#karácsony#összefoglaló#15. rész#a város királynői összefoglaló

Címlapról ajánljuk