A Város Királynői

Paulina mama medencébe lökte Zsuzsit, Laura pedig kapott egy kis segítséget a divatbemutatójához

rtl.hurtl.hu

2023. december 11. 20:20

Tovább nőtt a feszültség Athénban, mikor Paulina mama megérkezett, hogy megvédje lányát. A társaság ismét kettészakadt, Violetta pedig két szék között a pad alá esett, mikor mindkét barátnőjével kibeszélte a másikat. Míg Görögországban poharak törtek és emberek repültek a medencébe, addig Magyarországon Laura tovább szervezte divatbemutatóját, férje lánya segítségével.

„Abszolút két tűz között éreztem magam” – Zsuzsi és Paulina miatt újra kettészakadt a baráti társaság

Móni szívét-lelkét beletette, hogy az évfordulós ünnepség és az athéni kiruccanás tökéletes legyen, de barátai folyton keresztülhúzták az elképzeléseit. A közös reggeliről Zsuzsi elkésett, sőt Paulinának még puszit sem adott. Ezt követően hamar egyértelművé vált, hogy kettéválik a társaság a betervezett shoppingolás alatt is.

Féltékenység vagy aggodalom? – Violetta kitálalt Annáról, Paulina pedig Zsuzsáról

A napsütötte athéni utcák és a csillogó luxusbutikok fényében is árnyék vetült Violetta és Paulina beszélgetésére. A két barát nyíltan beszélt a lelkükben tomboló féltékenységükről. Miközben Violettát Anna, Paulinát Zsuzsa zavarta.

„Bennem nem kell riválist keresni” – Laura nem akarja kitúrni Laci lányát a családból

Laura férje idősebbik lányával ment reggelizni. Dominika 23 éves és nemrég költözött hozzájuk, hogy megvalósíthassa jóga- és piláteszoktatásról szőtt álmait. Bár kiskorában nem volt felhőtlen a viszonyuk, mára szinte elválaszthatatlanok lettek. Laura nem csak pénzzel támogatja férje lányát, még a divatbemutató kapcsán is kikérte véleményét.

„Számítottam rá, hogy Paulina erősítést kér” – Zsuzsi és Paulina mama egy jachton kerülgették egymást

Paulina mama, ahogy ígérte, megérkezett Athénba, hogy lánya védelmére kelhessen, ez viszont Zsuzsinak nem nyerte el a tetszését. Ahogyan az sem, hogy a két Paulina és Violetta elvonultak jachtkirándulások elején, hogy megbeszéljék a haditervet. Paulina mama bosszút esküdött riválisuk ellen, amire Violetta csak annyit mondott „Ledarálják, mint a mákot!”.

„Kell neki egy férfi” – Paulináék szerint Zsuzsi le akart csapni Dinóra?

Dino és Móni a tengerparti házukban tartottak egy meghitt vacsorát a lányokkal. A holdfényben fürdőző saját partszakasz és a 15 hálószobás villa lenyűgöző látványt nyújtott, azonban Paulináéknak feltűnt Zsuzsi túlzó érdeklődése a görög üzletember iránt. A szingli-házas anyuka kacér egymást követő kérdései többeket megbotránkoztattak.

„Nagyon csúnyán kibeszéltek” – Paulinát szíven ütötte, hogy Violetta hazudott róla Zsuzsinak

Zsuzsi, Móni és Violetta lementek Dino saját tengerpartjára, ahol Violetta kitálalt róla, hogy mik hangzottak el előző nap a jachtos kirándulás alatt Paulina és édesanyja között. „Nem pezsgővel, hanem a vécéből egy pohár vízzel kellett volna leöntenem” – tajtékzott Zsuzsi a hallottak miatt. Mikor Móni visszament Paulináékhoz, hogy számonkérje őket, a vakarószalont üzemeltető üzletasszonynak csak az fájt, hogy Violetta hazudott.

„Szarkeverésnek láttam ezt az egészet” – ezerfelé tört a pohár, mikor Violettát szembesítették

Móni bevallotta, hogy eljárt a szája, és elmondta Paulináéknak, miről beszélgettek a másik három üzletasszonnyal a tengerparton. Violetta próbálta oltani a tüzet, de nem járt sikerrel. Barátnője hallani sem akarta az igazságot, ezen pedig a két fél között egyensúlyozó Violetta annyira felhúzta magát, hogy földhöz vágta a poharát, majd kiviharzott.

„Mit gondolsz te magadról?!” – Paulina mama belelöki a medencébe Zsuzsit

Miután Zsuzsi leöntötte pezsgővel Paulinát az athéni útjuk első napján, Paulina mama azonnal repülőgépre pattant, hogy lánya után utazzon a görög fővárosba. Egy medencés bulin félrehívta Zsuzsit, hogy megbeszéljék, mi történt közte és a lánya között, azonban a hangulat pillanatok alatt annyira feszültté vált, hogy Zsuzsi a medencében végezte.

 

#A Város Királynői#feszültség#athén#paulina#kalmár paulina#pálfiné szabó paulina#görögország#violetta#szécsényi violetta#védelem#magyarország#laura#czeglédi laura#divatbemutató#segítség#lány

Címlapról ajánljuk