Tudomány-Tech

Videó: be akarta bizonyítani, milyen biztonságos a Cybertruck, eltörött az ujja

rtl.hurtl.hu

2024. május 8. 16:13

A youtubernek beletörött a bicskája a feladatba, no meg persze az ujja is.

Be akarta bizonyítani egy youtuber, milyen biztonságos a Cybertruck, amelyet az Elon Musk-féle Tesla gyárt. Az erről készült videóban viszont sajnos eltörte mutatóujját, miután rácsapta az autó csomagtartóját. A férfi azután dugta bele az ujját a résbe, hogy már egy bottal is próbálkozott, ami kettétört.

A Gizmodo szerint a Darwin-díjas mutatvány azért történt meg, mert egy korábbi videójában Joe Fay mutatóujjával nyitotta ki az első csomagtartót, amiről ekkor sok nézője nem hitte el, hogy valóban zárva volt. Ezért most úgy döntött, bemutatja:

annyira biztonságos a Cybertruck, hogy semmi sem történik, ha rácsukjuk a csomagtartót az ujjunkra. A videóban aztán persze megtörtént, aminek meg kellett.

A Cybertruck gyakran nevetséges hibáiról korábban már több cikket írtunk. Kiderült, hogy a rozsdamentesként árult autó olyan könnyen rozsdásodik, hogy még az esőben sem ajánlott a szabadban hagyni, illetve megeshet, hogy az elektromos járgány véglegesen elromlik, ha autómosóba visszük. A csodaautót még a madárürülék és a bogarak is taccsra tehetik, Európában pedig azért nem engedik az utakra azt, mert egész egyszerűen felszeletelné a gyalogosokat.

A mostani ujjtörő mutatványt alább lehet megnézni:


Nyitókép: YouTube

#Tudomány-Tech#ujj#törés#cybertruck#tesla#elon musk#csomagtartó#biztonság

Címlapról ajánljuk