Survivor

Ananászevés miatt robbant ki vita a Survivorben, a Holtak szigetéről pedig újabb játékos esett ki

rtl.hurtl.hu

2023. november 3. 21:45

Egyre nagyobb a feszültség a Sama-Sama törzsben. Először a védettségi játékon vált világossá, hogy az egykori Buhawi tagjai folyamatosan az idősebbeket hátráltatták. Később ez az ellentét még jobban elmélyült, amikor kiderült, hogy a fiatal srácok titokban ananászt ettek. Mindeközben a Holtak szigetéről újabb játékos esett ki.

„Kétszínű vagy” – Vivi és Tamás hazugnak nevezték egymást társaik előtt 


A védettségi játékot követően Joe rákérdezett, hogy Vivi kihez húz jobban: a volt Jarakay vagy a Buhawi túlélőihez. Miután Vivi elmagyarázta, hogy miért az idősebb generáció oldalán küzdött, Tamás, Zsombor és Zsombi mindenki előtt beleálltak a lányba. Azt állították róla, hogy hazudott nekik, azonban Vivi nem hagyta ezt annyiban, mert szerinte pont az ellenkezője igaz az állításuknak.

„Tíz év és nem lesz szakmunkás, mindenki nyomkodja a gépet” – Simi és Zsombi csipkelődésétől volt hangos a tábor 


Miközben Simi kókuszt pucolt, meglepődve fogadta, hogy Zsombi elmegy mosogatni. Oda is szólt neki, hogy ha a srác így folytatja, tíz év múlva ember lehet belőle. Ezek után indult be az igazi csipkelődés a túlélők között, ami feldühítette Tamást: „Nagy mellénnyel ül ebben a játékban” – mondta Simiről.

„Egy ember van, aki tud rajtatok segíteni, az én vagyok” – Vivi lepaktál a buhawis fiúkkal? 


A védettségi játék utáni vitájuk ellenére, Vivi és Zsombi elvonultak, hogy beszélgessenek egy kicsit a taktikájukról. Zsombi bedobta Zera nevét egy esetleges közös ellenségként, amire Vivi szeme felcsillant. Persze, nem ment bele azonnal a tervbe, két feltétele is volt annak, hogy újra szövetkezzen a fiúkkal.

Egy megbillenő rúd az egyik túlélő kiesését jelentette a Holtak Szigetén 


Elérkezett egy újabb játék ideje a Holtak Szigetén. Martin Anett, Wendy Perez, Bojnár Attila és Kiss Jani küzdöttek a bent maradásért, amihez egyetlen dolgot kellett teljesíteniük: egy egyre hosszabb boton kellett fenntartaniuk egy szobrot. Az egyensúlyérzék és a kitartás döntő volt ebben a megmérettetésben.

„Gyerekek, ez nagyon gané dolog” – óriási vita robbant ki a megevett ananászok miatt 


Tomán Kornél és Albert Erika Zera felfedezték, hogy a veteményesből több ananász is eltűnt, ráadásul az ott eldobált maradékokra is rátaláltak. Azonnal visszamentek a táborba, ahol kérdőre vonták az exbuhawis srácokat, akik csak félig vallották be, hogy mit tettek. Óriási felháborodás fogadta a történteket: „Azt gondolod, hogy a huszon x éves fejeddel éhesebb vagy, mint mi?!” – kérte számon Kiss Viki Szarka Zsombit.

Kisebb háború alakult ki a védettségi játékon a volt Jarakay és Buhawi tagjai között 


A Védettségi játékon az íjászatban kellett bizonyítani a túlélőknek, ráadásul minden egyes találatukért cserébe valakit hátráltathattak. Hamar kiderült, hogy Pusztai Zsomborék Simon Attilát, majd a többi Jarakay tagot pécézték ki maguknak, amire azonnal megkapták a válaszcsapásokat is. Makra Vivien pedig döbbenten nézte, hogy milyen durván elkezdtek arcoskodni a volt buhawis versenyzők.

#Survivor#összefoglaló#25. rész#holtak szigete#Játék#kiesés#védettségi játék#vita#lopás#hazugság

Címlapról ajánljuk