Reggeli

Csepregi Éva újabb nagy dobásra készül életműkoncertje után: az énekesnő már saját bélyeggel is büszkélkedhet

rtl.hurtl.hu

2024. április 23. 11:30

Csepregi Éva életműkoncertje az énekesnő szemszögéből mutatta be 50 évespályafutását. A popikon hamarosan újabb ajándékkal készül a rajongók számára, hogy mi az, azt a Reggeliben árulta el. 

Előadóművészete és szűnni nem akaró alkotásvágya 50 év töretlen sikerhez vezette a Neoton Família meghatározó énekesnőjét, Csepregi Évát. Emblematikus, széles mosolyával, színpadi profizmusával és örökzöld slágerekkel töltötte meg január 6-án a Papp László Sportarénát. Összesen 29 szóló és Neoton Família zeneszám hangzott el a közel kétórás showműsor keretein belül. Az alkalmi együttes tagjai pedig Éva szintén sikeres előadóművész fia, Heatlie Dávid dobos, Deseő Balázs billentyűs-hangszerelő, Kardos Norbert zongorista, Sipeki Zoltán gitáros és Patyi Sándor basszusgitáros voltak. A vokálszekciót Csányi István vokalista-szaxofonos, Gulyás Erika, Faith Ildikó és a Neoton Família 2005 óta tag, Lukács Andrea erősítette.

Csepregi Éváék Debrecenben május hatodikán megismétlik az életmű koncertet. A januári, egyedülálló fellépés pedig hamarosan az online platformokon is elérhető lesz.

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#csepregi éva#életmű koncert#neoton família

Címlapról ajánljuk