Made in Karantén

Elképesztő házi edzésé az ötödik millió!

rtl.hurtl.hu

2020. május 16. 21:15

Egy Debrecen közeli faluból érkezett építőmunkás családapa videója lett a Made in Karantén ötödik adásának győztese.

Az apuka fitness-termeket megszégyenítő kreativitással és lendülettel készítette el a videóját, ahol olyan, otthon nem ajánlott edzésprogramot vitt véghez, mint például a guruló autója tetején oda-vissza mászva, előre majd hátra tolta a kocsit! Ezt érdemes látni:
 

 

A műsorban a zsűri kedves ismerősei, sőt, ByeAlexnek még egy rokona is harcba szállt az egymillióért! Unokatestvére, Marci, aki szintén zenei pályán mozog, olyannyira, hogy korábban az X-Faktorban is versenyzett, történetesen a Made in Karantén főcímének egyik zenei szerzője, aki egy barátjával egy teljes főcímdalt állított elő.
 

 

A Made in Karanténban ezúttal is rengetegen küldtek be videókat: Szabó Győző ismerőse dobszámmal, egy színházi körökben ismert író pedig egy vicces és „mélyről jövő” videóval jelentkezett. A beküldők közül többen már dolgoztak együtt ByeAlex-szel, akik újabb és újabb zenei számokkal próbálkoztak a hatni a zsűrire. Zsonglőrök, bűvészek is szép számmal mutattak be trükköket a négy fal között.
 

 

Harcművészetben jártas kaszkadőrök pedig egy házi küzdelmet imitáltak egy maszkért!
 

 

A Made in Karantén az RTL Klub sajátos tehetségkutatója, ahol hétről hétre 1-1 millió forintot kap a legkreatívabb és legemlékezetesebb produkciót készítő házi tehetség!

#Made in Karantén#1 millió forint#sajtóközlemény#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk