Made in Karantén

Extrém sportolóé a negyedik millió!

rtl.hurtl.hu

2020. május 9. 20:00

Megvan a negyedik adás győztese!

Az RTL Klub egyedi tehetségkutatójában láthattunk rengeteg hajmeresztő, viccesnek szánt egyedi házi videót. Eddig a zsűri döntései alapján fiatal, saját dallal készülő énekesek és egy táncos-család jutott egy videóval egymillió forinthoz.

A negyedik adásban is, rögtön egy saját dallal érkezett Rezső, aki házilag animált videóklipet is készített a gyíkemberek és a földönkívüliek kapcsolatáról, vicces, egyedi formában. Egy fiatal lány pedig egy népszerű videójátékot adaptált, karantén-effektekre cserélve az eredeti játék animációit, amely szintén nagy sikert aratott a zsűritagok között.

De a Made in Karanténban ezúttal a házi sportolóké volt a főbb szerep. Elképesztő mennyiségű sporttevékenységgel összefüggő videót kapott a stáb, voltak házi parkourosok, házi jógázók, kerti teniszezők és még az Egyesült Államokból is érkezett házi jégkorong-trükk bemutató, ezekkel is motiválva a fiatalokat - a karantén ellenére - a sportolás és a hobbik fontosságára.

A győztes pedig egy fiatal srác, Patrik, aki otthoni körülmények között, albérlet-bmx-freestyle trükköket mutatott be, személyiségével és különcségével azonnal lenyűgözte a zsűrit, főleg ByeAlexet, aki régi önmagára ismert a fiatal fiúban. Így Patriké, a szoba-bmx-esé lett a negyedik millió!

Íme az 1 millió forintot érő produkció!


A Made in Karantén pont olyan sokszínű, mint amennyi sajátos videót küldtek be a jelentkezők. Szabó Győző eddig titkolt farkasszem-néző képességére is fény derült, egy családi artista mutatvány pedig teljesen lenyűgözte a zsűritagot, harcba is szállt értük az egymillió forintért.


A karantén körül kialakult szimbólumok megihlették a videókészítőket: rengetegen filmesítették meg az ikonikussá vált wc-papír hiány körül kialakult vélt vagy valós pánikhelyzetet. Volt, akinél elgurult, volt aki dekázott vele, volt, aki háziállatait idomította be különböző guriga-trükkökre.


A Made in Karantén ötödik adásában folytatódik a tehetségkutatás, 1 videó – 1 millió forintot ér az RTL Klub szombati műsorán!

#Made in Karantén#győztes#1 millió forint#sajtóközlemény#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk