Külföld

Születésnapi ünnepségbe hajtott, két kisgyereket halálra gázolt egy részeg nő

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. április 21. 10:28

Gyerekeknek rendezett születésnapi ünnepségbe hajtott egy ittas nő Michiganben, két gyerek meghalt, sokan megsérültek.

Gyerekeknek rendezett születésnapi ünnepségbe hajtott egy ittas nő az egyesült államokbeli Michigan államban lévő Berlinben szombaton, jelentette az Associated Press hírügynökség.

Az autó a helyi Swan Creek evezősklub egyik épületébe csapódott, körülbelül 7-8 métert megtéve az ott születésnapozók közt, írja a CBS News. Egy testvérpár, egy nyolcéves kislány és ötéves kisöccse a helyszínen életét vesztette.

A kaotikus baleseti helyszínre kiérkező mentők három gyereket és hat felnőttet szállítottak kórházba, közülük vannak súlyos, életveszélyes állapotban lévő sérültek is. Többeket a helyszínen láttak el kisebb sérülésekkel.

Troy Goodnough, Monroe megye seriffje a sajtónak azt mondta, a gyanúsított egy 66 éves nő, akit őrizetbe vettek. A rendőrség szerint kizárható, hogy terrortámadás történt volna, a sofőr részeg volt, így halálos baleset ittasan elkövetett gondatlan okozása miatt indult ellene eljárás.

A környék egyik térfigyelő kamerája rögzítette, ahogy az SUV gyakorlatilag fékezés nélkül hajt a vékony hullámlemezből készült lapos épület felé:


Nyitókép: Rawsalert / Twitter

#Külföld#egyesült államok#Michigan#berlin#születésnap#halálos gázolás#részeg sofőr

Címlapról ajánljuk