Fókusz

A ValóVilág12 beköltöző show-ja, ahogy még senki sem látta, és egy új játékos a Villában, VV Dzsigeri

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 6. 19:52

Őrületes beköltöző show-val rúgta be a villaajtót a ValóVilág12, mi pedig a kulisszák mögött kísértük végig az eseményeket. Megnéztük a villalakókat alig néhány perccel a beköltözésük előtt és Megyeri Csillát is végig kísértük a sminkszobától egészen a stúdióig. De mielőtt megmutatjuk, hogy miként alakult az este egy olyan szemszögből, amilyenből még nem láthatták, bemutatjuk a ValóVilág hétfő esti beköltözőjét és egyben kilencedik lakóját: VV Dzsigerit.

Kapcsolatom még sosem volt és nem is szeretnék, mivel sokat bulizok


– erős mondattal nyitotta a bemutatkozást VV Dzsigeri.

A ValóVilág12 beköltőző show-ja, ahogy még senki sem látta, és egy új játékos a Villában, VV Dzsigeri
A 21 éves VV Dzsigeri sármos mosolyára és humorára esküszik.


A 21 éves VV Dzsigeri sármos mosolyára és humorára esküszik, emellett nagyon jó beszélgetőpartnernek tartja magát még a komolyabb témákban is. Bár korábban zárkózott volt, ma már mindenkit meghallgat és próbál segíteni másokon.

Mi történik most a Villában? Itt élőben követheti az eseményeket. 

Nyolcan már beköltöztek

Minden villalakó egyetlen személyes tárgyat vihetett be magával a villába. Dorka a tacskója plüsskutyáját hozta magával a beköltözésre, Valen a 23. zsoltárt, Bogi pedig egy közös képet a szerelmével. 

Nagyon erős kapcsolat alakult ki köztünk ebben a 2,5-3 hónapban, úgyhogy én 100 százalékosan biztosra ki merem jelenteni, hogy szerintem együtt fogunk maradni

– mondta a lány.

A ValóVilág12 beköltőző show-ja, ahogy még senki sem látta, és egy új játékos a Villában, VV Dzsigeri
A villa azonban még koránt sem telt meg.


Úgy tűnik Bogi barátjának például Geritől nem kell tartania, legalábbis egyelőre, de hogy hogyan alakulnak a villakapcsolatok azt a 24 órás élő közvetítésben tudják folyamatosan nyomon követni az RTL+ nézői. A villa azonban még koránt sem telt meg, további VV fiúk és VV lányok várják, hogy beköltözhessenek és összekuszálják a szálakat. 

Hogy VV Dzsigerinek sikerül-e barátokat szereznie a villában, az hamarosan kiderül, hiszen ma este előtte is kinyílik a villa ajtaja és csatlakozhat az eddigi nyolc beköltözőhöz. Részletek a fenti videóban.

#Fókusz#Videó#Bulvár#ValóVilág#valóvilág12#vv#villa#tudósítás#vv dzsigeri#vv kikidi#RTL+#rtl plusz

Címlapról ajánljuk