Fókusz

Neki köszönheti Balogh Levente új elnöki asszisztense a győzelmet: Anita végig kiállt Eszter mellett

Hubai AntalHubai Antal

2024. május 6. 20:17

Az igazi barátok azért vannak, hogy támogassák és inspirálják egymást. Néha pedig, ha kell, noszogassák a másikat. Ha Eszter mellett nem lenne ott Anita, akkor valószínűleg soha nem jelentkezett volna Az álommeló című műsorba.

Anita foglalkozása kutyakozmetikus, de simán elmehetne motivációs trénernek, hiszen neki köszönheti a barátnője, hogy végül péntek este megnyerte az Álommelót, így havi bruttó 3 millió forintos fizetésért ő lett Balogh Levente új elnöki asszisztense.  

Levente és Eszter is aláírta már a munkaszerződést, a 29 éves szigetszentmiklósi lány június elsejével áll munkába és veszi át az első évad győztesének, Balázsnak a feladatait. Eszter a forgatás után, kameránk előtt Anitát hívta fel elsőként.  

Meg szeretném köszönni, hogy biztattál arra, hogy jelentkezzek az elnöki asszisztensi pozícióra. Te vagy az első,a ki megtudja: megnyertem

– mondta barátnőjének a nyertes Eszter telefonon.

Nem titok, hogy az Álommeló című műsort néhány hónappal ezelőtt forgatták, így Eszter végre megkönnyebbülhetett pénteken, hogy most már senkinek nem kell titkolnia, hogy ő nyert. Bár még néhány hét hátra van a kezdésig, naptárja már most tele van júniusra.  

Hogy vág bele Eszter a munkába, és hol kezdi majd első munkanapját Balogh Levente mellett? Kiderül a fenti videóból.

 

#Fókusz#Videó#Belföld#eszter#álommeló#Az álommeló#elnöki asszisztens

Címlapról ajánljuk