Cápák között

Moldován András egy plusz ajánlatot is tett a Csipcsiripp fiatal vállalkozójának

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 13:35

A Cápatalin Balogh Levente, Lakatos István és Moldován András elbeszélgettek egy kicsit Nyikonyuk Balázzsal a vállalkozásáról. A Csipcsiripp Plüssmanufaktúrán és Balázs üzleti stratégiáján kívül Moldován András felvetett egy újabb lehetőséget is, amivel a 16 éves fiú a jövőben bármikor élhet.

Nyikonyuk Balázs a Cápák között történetének legfiatalabb vállalkozójaként vitte saját cégét, a Csipcsiripp Plüssmanufaktúrát a befektetők elé. A 16 éves fiú minden szabadidejét a hobbijának és egyben vállalkozásának, a horgolásnak szenteli. Balázs azt szeretné, hogy minél több ember megtapasztalhassa a kézzel alkotás örömét, ezért egy olyan terméket talált ki, aminek a segítségével bárki könnyen elkészítheti otthon a saját horgolt plüssfiguráját. A 16 éves fiú 2 millió forintért cserébe 50 százalék tulajdonrészt ajánlott fel a Cápáknak.


Nyikonyuk Balázs mert nagyot álmodni, és nem félt beugrani az éhes Cápák közé. A 16 éves fiúban és a Csipcsiripp Plüssmanufaktúra vállalkozásában három cápa is meglátta a lehetőséget. Moldován András és Balogh Levente rendhagyó ajánlatot tettek, amihez Lakatos István is csatlakozott, ugyanis teljesen lenyűgözte őket a fiatal vállalkozó rátermettsége.

#Cápák között#Videó#találkozó#cápatali#nyikonyuk balázs#csipcsiripp#moldován andrás#balogh levente#lakatos istván#plüss

Címlapról ajánljuk