Cápák között

Dobogós lett a Cápák között kedvenc cukrászdája

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 11. 14:50

Az ország harmadik legfinomabb cukormentes tortája lett idén a Cake to go Budapest alkotása.

Sabján Adrienn a Cake to go Budapest megálmodója élethű kajatortáival már a Cápák előtt is megmutatta kreativitását. Bár befektetést nem kapott, a Cápák elismerően nyilatkoztak mind a vállalkozásról, mind termékéről. Adrienn élete is, mint a műsor többi résztvevőjének, hihetetlen fordulatot vett. Ismertsége tovább nőtt és márkaismertsége szélesedett. 


Folyamatosan új tervekkel áll elő és most – túlzás nélkül mondható – ország-világnak megmutatja legújabb ízkombinációját: túrógombóc eperrel, egy kis fahéjjal, rózsaborssal és füstölt pirospaprikával megbolondítva.

Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy elindulok a Cukormentes Országtorta versenyen. Az Epres Túrógombóc tortámat úgy alkottam meg, hogy beleférjen a Magyarország tortája kategóriába, és olyan alapanyagokat használtam hozzá, amit az emberek szeretnek

– mondta az ízvarázsló.

Dobogós lett a Cápák között kedvenc cukrászdája
Sabján Adrienn epres túrógombóc tortája

A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt 10 éve hozta létre az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a Cukrász Ipartestülettel karöltve. Az idei elődöntőn 17 tortából 6 került végül a döntőbe. A döntőn végül annak ellenére, hogy nem a túrógombóc, hanem egy fehércsokis-málnás-pisztáciás ízkombináció nyert, többen is személyes kedvencüknek nevezték a tortát - egyrészt az egyszerű, de komplex (édes-sós-csípős) ízvilág miatt, másrészt pedig azért, mert gyermekkorukba repítette őket vissza.

Vadon Jani szerint – ha létezne ilyen - megkaphatná a leginnovatívabb torta díjat. Erős Antónia szintén nem rejtette véka alá, hogy Adrienn tortája ízlett neki a legjobban.


Még tart a jelentkezés a Cápák között következő évadába. Ide kattintva lehet jelentkezni!

#Cápák között#cukormentes#torta#ország tortája#sabján adrienn#cake to go budapest#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk