Bulvár

Eltorzult a zsírfagyasztás után, most újra a Vogue-címlapon Linda Evangelista

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 19. 15:14

Egy rosszul sikerült beavatkozás miatt hosszú évekre eltűnt a kilencvenes évek egyik legismertebb szupermodellje – most a Vogue címlapján tért vissza.

A brit Vogue az 57 éves modellt, Linda Evangelistát választotta címlapsztárjának, aki öt éven keresztül bujkált a nyilvánosság elől egy rosszul sikerült beavatkozás miatt. Evangelista tavaly az Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amiből kiderült, hogy miért volt szükség a visszavonulásra.

Annyira elegem van abból, hogy így kell élnem. Szeretnék emelt fővel kisétálni az ajtón, annak ellenére, hogy már nem hasonlítok önmagamra


– mesélte akkoriban. Most a Vogue-nak adott interjújában arról beszélt, hogy ha tudta volna, hogy a mellékhatásoknak köszönhetően elveszíti megélhetését és depressziós lesz, akkor nem vállalta volna a kockázatot.

A kanadai sztár kezelése, amitől – saját szavaival élve – a „felismerhetetlenségig” eltorzult, egy „lunchtime”, azaz ebédszünetben is elvégezhető, nem invazív beavatkozás volt. A kezelés lényege, hogy sebészi beavatkozás nélkül, egyszerűen a hideget használva csökkentik a test különböző részein felgyülemlett zsírlerakódásokat. Azonban egy ritka mellékhatásnak köszönhetően Evangelista esetében balul sült el a dolog: éppen az ellenkező hatást sikerült elérnie.

A modellnek mentálisan máig nem sikerült feldolgoznia a kezelés okozta károkat, de nagyon hálás azért a támogatásért, amit a barátaitól és családtagjaitól kap.

Nyitókép: Vogue Instagram

#Bulvár#linda evangelista#címlap#torzul#modell#kanada#zsírfagyasztás#vogue

Címlapról ajánljuk