Belföld

Dancsó az amerikai nagykövetnél vendégeskedő influencerekről: ő az egyik utolsó, aki nem állt be „a belpesti szektába”

rtl.hurtl.hu

2024. április 30. 11:48

Azahriah is megkapta a magáét Dancsó Pétertől.

Dancsó Péter legújabb videójában az influenszereket bírálja, akik egyre gyakrabban szólnak hozzá politikai témákhoz, noha korábban nem foglalkoztak ilyesmivel. Kifogásolja, hogy egyes tartalomgyártók politikai találkozókra látogatnak, példaként említve David Pressman amerikai nagykövet vacsoráit, és figyelmeztet, hogy az ilyen eseményeken való részvétel a politikai befolyásolás eszköze lehet.

Kritizálja Azahriah-t is, Dancsó nem érti, hogy az egyik legnépszerűbb magyar előadőnak miért van arra szüksége, hogy „belefolyjon a belpolitikába”. Azahriah egyébként még tavaly év végén vacsorázott együtt Pressmannel, az eseményen ott volt Osváth Zsolt és a Carson Coma tagjai is.

Dancsó szerint az interneten egyfajta „szekta” épült ki, amelybe még azok is belesodródnak, akik korábban nem foglalkoztak politikával. A YouTube-er állítása szerint ő az egyik sok követős influencer, aki nem hagyta magát befolyásolni, aki nem állt be „a belpesti szektába”. Dancsó Péter témában készült videóját itt lehet teljes egészében végignézni.

Dancsó Péter korábban az RTL Álarcos énekes című műsorának egyik nyomozója volt:


Nyitókép: RTL

#Belföld#dancsó péter#david pressman#influencer#amerikai nagykövetség

Címlapról ajánljuk