Belföld

Gulyás Gergely: Magyar Péter ennyire nem hülye

rtl.hurtl.hu

2024. április 25. 11:03

Csütörtökön ismét a pulpitusra lépett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Magyarországra jön a kínai elnök, módosítják az Alaptörvényt. Szóba került a Magyar Péterrel kapcsolatos, talányos mondat is. A kormány álláspontja szerint elfogadhatatlan az árképzés a benzinkutasoknál, adót csökkenteni viszont nem fognak. 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 13:00

A Torgyán-nagygyűlések

Egy érdekes dolog derült ki Gulyás Gergelyről: 12-13 évesen Torgyán József-nagygyűlésekre járt.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:53

Meghallgatták tanúként Gulyás Gergelyt

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel ügyében a múlt héten meghallgatta az ügyészség tanúként Gulyás Gergelyt – erről maga az érintett számolt be.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:50

Gulyás: nincs irodája Orbán Gáspárnak a Karmelitában

Nincs irodája a miniszterelnök fiának, Orbán Gáspárnak a Karmelita kolostorban – mondta Gulyás Gergely a Telex kérdésére. Ez azért merült fel, mert a VSquare oknyomozó portál erről írt egy hete. A miniszter szerint Nemzetbiztonsági Tanács sem alakult, ahol Orbán Gáspár dolgozna.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:45

Kihez csatlakozna a Fidesz?

Szuverenista erők győzelme szükséges ahhoz, hogy a brüsszeli mocsarat lecsapolják – mondta Gulyás arról, hogy milyen pártcsaládhoz csatlakoznának az EP-választás után. Gulyás az Európai Konzervatívokat és Reformereket, esetleg az identitáriusokat jelölte meg lehetséges pártcsaládjukként.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:39

A baloldal az ellenfele a Fidesznek

Az Index arról érdeklődik, komoly ellenfélnek tekintik-e Magyar Péter és a pártját? Gulyás azt mondja, hogy a baloldalt tekintik politikai ellenfélként.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:36

Jogos a felsőoktatásban dolgozók bérigénye

Hogyan befolyásolja a háború a felsőoktatásban dolgozók béremelését? – kérdezzük. Gulyás elismeri, hogy minden bérigény jogos, de a háború miatt jelentős többletköltségei vannak a magyar költségvetésnek. Jelenleg az illetékes tárca tárgyal az emelésekről.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:32

Miről tudott Gulyás Gergely?

Tudta-e Gulyás, hogy családon belüli erőszak lehet a Varga-Magyar házasságban? – jön az RTL másik kérdése. A miniszter azt mondta, tudta, hogy ez egy rossz házasság, de nem tudott erőszakról.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:27

Gulyáson maradhatott Magyar tagdíja

Egy baloldali embert miért ajánlott Fidesz-tagnak – kérdezi az RTL Híradó Magyar Péterről. Gulyás szerint neki volt több korszaka is, így fideszes is. Az problémás a számára, hogy az ajánlón hajtják be a be nem fizetett tagdíjat, így most lehet, neki kell fizetnie 47 ezer forintot.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:25

A műfaj a baj?

A hvg.hu arra kíváncsi, mit szól az Egyesült Államok külügyminisztériumának Magyarországról szóló értékelését. Gulyás szerint maga a műfaj is visszataszító, úgy gondolja, hogy a saját dolgaikat kellene rendbe tenni, ahelyett, hogy mást kritizálnak.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 12:25

Visszalépne Szentkirályi?

Visszalépne-e Szentkirályi Alexandra Vitézy javára? – kérdezte a Della podcast műsorvezetője. Abban bízunk, hogy Szentkirályi lesz Budapest főpolgármestere – mondta Gulyás. A felvetést, azonban nem cáfolta kategorikusan.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 11:53

Hangfelvétel

Varga Judit hangfelvétele is szóba került, amit a volt férje, Magyar Péter hozott nyilvánosságra. Gulyás szerint, amikor arról beszélt Varga, hogy belenyúltak a Schadl-ügy irataiba, azért mondott ilyet, mert nyomasztotta ezzel Magyar és szabadulni akart.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 11:49

Nyilvános kampányhelyszínek?

Miért nem nyilvánosak a miniszterelnök kampányhelyszínei? – kérdezi a 24.hu. Gulyás szerint van olyan esemény, ami nyilvános, vagy nem nyilvános. Még 7 hét van, így szerinte lesz még mindkettőre példa. 

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 11:41

Marad a kötelező kamarai tagság

Az Mfor.hu arról érdeklődik, hogy a vállalkozók önkéntes, vagy kötelező kamarai tagságának ügyében mi az álláspontjuk. Gulyás szerint ők vezették be a kötelező tagságot és nem változott ebben a véleményük.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 11:35

Megegyezés kellene az Erasmus-ügyben

Mi lesz az Erasmus-programmal? - kérdezi a Mandiner. Gulyás szerint lesz megoldás a kérdésben, szerinte most van egy megkülönböztetés, a magyar és a nem magyar hallgatókról beszélnek. Per is lehet megoldás, bár az Európai Unió Bírósága úgy véli, elfogult.

13 nappal ezelőttrtl.hu2024. április 25. - 11:32

Magyar Péter ennyire nem hülye

Gulyás Gergely az ATV munkatársának arra a felvetésre, hogy Magyar Péter fenyegetésként élhette meg korábbi, talányos mondatát, azt mondta: 

Magyar Péter ennyire nem hülye.

1 friss hír érkezett, kattints a megtekintéshez!
#Belföld#kormányinfó#gulyás gergely#vitályos eszter#magyar péter#üzemanyag#spar#önkormányzati választás 2024#európai parlamenti választás 2024

Címlapról ajánljuk