Belföld

Magyar Péter arról írt, hogy fenyegetéseket kap és 24 órás védelmet javasoltak neki

rtl.hurtl.hu

2024. február 20. 8:05

Arra számít, hogy jogi eljárások tömegét indítják ellene, ez már el is kezdődött.

Válogatott fenyegetések kap, biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak Magyar Péternek, aki a Facebook-oldalán írt erről egy kedd reggel közzétett bejegyzésében. Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje közölte:

Én továbbra is hiszem, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd.

Hozzátette, tudja, hogy „jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem”, közölve, hogy „ez a folyamat már el is indult”. Magyar Péter közölte, hogy „nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak.”

Arra a kérdésre válaszolva, hogy miért kezdett el nekimenni a NER-nek, hogy mi a célja, és hova szeretne eljutni, közölte, hogy „nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése”, hozzátéve, hogy „ez egyedül nem lehetséges”.

Nyitókép: Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója hivatalában 2020. január 28-án. Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

 

#Belföld#magyar péter

Címlapról ajánljuk