Belföld

Magyar Péter: Szeretnék bocsánatot kérni a bicskei áldozatoktól

rtl.hurtl.hu

2024. február 15. 7:45

Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter exférje legfrissebb posztjában arról is ír, hogy szerinte nem neki kellene ezt megtennie.

Magyar Péter a Facebook-oldalán posztolt bejegyzésében bocsánatot kért a bicskei gyermekotthonban történt zaklatások áldozataitól, bár hozzátette: nem neki kellene ezt megtennie.

Szeretnék bocsánatot kérni a bicskei áldozatoktól. Bár nem nekem kéne, hanem azoknak, akik az első büntetőeljárás megindulása után még szükségét érezték kitünteti a fő bűnöst és akik hallgatásukkal asszisztáltak ahhoz, hogy még több áldozat legyen és egy fiatalember végül eldobja az éltét és akik a kegyelem megadásán ügyködtek, ezzel még egyet rúgva a segítségre szorulókba

– olvasható Varga Judit volt férjének posztjában.


Magyar Péter Novák Katalin kegyelmi botránya óta rendszeresen ekézi a NER-t, nem félt nekimenni Rogán Antalnak, de még Orbán Viktor is megkapta a magáét. Előbbiről például a Partizánnak adott interjújában kijelentette, hogy „mennie kell”.

A miniszterelnökről pedig elárulta, hogy volt már rá példa, hogy egy köteg 500 euróssal mászkált Brüsszel utcáin.

Ekkortájt történt, hogy az egyik Európai Tanács szünetében miniszterelnök úr előkapott a zakója zsebéből egy köteg 500 euróst és megkérte az egyik kollégát, hogy vegyen a lányának valami különleges teát. Hiába mondta szegény, hogy az 500 euróst nem fogadják el a boltban… Mert ugye csak a készpénz!

emlékezett vissza Magyar Péter.

A Fókusz készített riportot arról, hogy hogyan kezdődött az ügy, amit már nem lehetett eltussolni:

Nyitókép: Partizán

#Belföld#magyar péter#bicskei gyermekotthon#bocsánat#zaklatás#novák katalin

Címlapról ajánljuk