Baleset-bűnügy

Csepeli tragédiák: nincs köze a két zuhanásnak egymáshoz, csak a ház volt ugyanaz

rtl.hurtl.hu

2024. április 22. 21:27

Három nap alatt két ember is kizuhant ugyanabból a csepeli panelházból. Kiderült, a két esetnek nincs köze egymáshoz.

„Az első hírek még arról szóltak, köze lehet egymáshoz a két esetnek, de biztosan nincs. Amíg a gyermek egy fatális véletlen miatt pottyant ki, addig a pszichésen problémás nő szándékosan vethette ki magát!” – mondta a Blikknek egy szomszéd arról, hogy ugyanabból a csepeli toronyházból esett ki két ember is pár nap különbséggel.

Pénteken egy hároméves kisfiú zuhant le, és életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők. A nő pedig hétfőn zuhant ki, ő meghalt.


Az utóbbi esetről a ház egyik lakója azt mondta, „már kora reggel is fel-alá járkált zavarodottan, látszott, hogy nincs vele minden rendben. Később az alattuk lévőt is teljesen eláztatta, és az árammal is babrált valamit, s csak ezután vetette ki magát az ablakból.”

A kisfiú keresztapjával is beszélt a lap. A férfi azt mondta, Jonatán felmászott az ágyra, onnan pedig valahogy kinyitotta a bukóra állított ablakot. „Az édesanyja, aki a kórházban folyamatosan mellette van, szinte sokkot kapott, amikor közöltem vele, hogy megint lezuhant itt valaki. A miénk egy csoda, ez viszont tragédia” – tette hozzá.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#csepel#toronyház#zuhanás#öngyilkosság#baleset

Címlapról ajánljuk